Happy new year.



Önskar er alla ett jävligt gött nytt orr!! Hoppas alla med raketer vet hur man ska använda dom! Kanske hinner med ett inlägg till, men om jag inte gör det... så är det här inlägget det sista för år 2009! Fräscht!


Yesterday.

Nu är det äntligen den stora dagen!! Haha, har nog peppat allt för mycket. Tragiskt om allt bara skulle gå åt helvete med fester osv haha! Kl 0000 inatt så blir jag nollställd! Jag ska försöka att starta ett mycket sundare liv, dvs inte dricka alkohol på vardagar och fläska i mig choklad varje timme! Jag ska inte längre älta Robbans död, utan se något positivt i det hela; som att jag faktiskt hade turen att få ha honom som en av mina närmsta vänner. Jag måste även börja sköta skolan, jag menar.. jag har bara ett halvår kvar nu! Och nej, det här är inga nyårslöften. För mig behövs inget årsskift för att jag ska ändra på saker, men iår får förändringen helt enkelt bara ske på nyårsafton! Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sedan blir det att börja göra sig iordning! Hoppas alla får en bra dag, kväll och natt!


         

         

         

Put my glasses on.

Jag har redan börjat peppa inför imorgon tillsammans med en värd låt jajjemen!
No, the party dont start until I walk in



Tik tok.

Yes nu är allt klart inför nyår! Elr ja.. det mesta iallafall! Detta år blir det att fira med huliganerna - dvs min brors alla vänner! Och ja, självklart några av mina "nära" också! Tråkigt att inte fira med Enriqua och Josephine, men men.. Känner på mig att det kommer bli grymt ändå! Dock är ju klädseln det största problemet just nu.. men whatever, jag får klämma på mig något! Kommer ändå sprutas ner med skumpa och grejer, så jag drar väl på mig någon svart klänning som vanligt - det funkar alltid. Har inhandlat ett par partybrillor också haha! Olagligt fula, men det blir kul.. Dom blinkar och är även formade som "2010" hahah. Ne men fy helvete vad pepp!!

         

         

         

Me and my guitar.

Nä, men den här låten sätter sig ju inte ett dugg på hjärnan..



Kiss kiss.

Just ja, fick ju även min julklapp från Sebastian som var att vi ska åka till Stockholm en helg! Kunde inte blivit bättre. Bara han och jag! Hihi. Jag är nog kärare än nånsin!

Men nu ska jag äta lite grann, packa väskan och sedan fara hem till min lilla pappa! Där hemma blir det inget annat än Prison Break! Fick 3 och 4 säsongen i julklapp och har knappt kunnat slita mig ifrån det! Så sjukt underbar serie.. men frågan är ju bara vad jag ska se på sedan när jag sett klart Prison Break, eftersom serien slutar i 4 säsongen? Hum.. får väl bli Dexter som jag gått till och från i hela tiden! Om ingen annan har något bra förslag på någon serie?

         


Jeffreyleepierce.

Hello! Har varit dålig på att skriva, jag vet. Men min bror är nämligen magsjuk här hemma, så jag gör allt för att inte vara närvarande! Jag själv har aldrig någonsin varit magsjuk och vill nog aldrig bli det heller, och absolut inte till nyår! Har dock ingen aning om vad som händer på nyår, och ingen person verkar veta det heller. Anyway, igår fort jag iallafall direkt till Sebastian när jag vaknat, han blev ju helt vettskrämd när han fick höra att David hade magsjuka haha! Väl hemma hos honom så kunde vi inte släppa taget om varandra! Kändes på något konstigt sätt som vi båda inte pussat/kramat varandra på 2-3 veckor (även fast det bara var.. två dagar tror jag?) Helt sjuk känsla.. och frågan är ju då hur det kommer kännas då han åker till Thailand, och verkligen är borta några veckor! Ne usch...

         

Ohlaura.

Hello! Länge sedan jag skrev, men har haft fullt upp! I fredags på Juldagen blev det förstås utgång, och ett x antal för många öl skulle jag tro, så jag och Sebastian for redan hem runt 01. Men kul var det iallafall, träffade många gamla vänner som man förlorat kontakten med, så det var kul att prata lite. Jag och Sebastian somnade inte förrän 0630 och på lördag morgonen fick vi gå upp kl 12! Vi allihopa skulle fira lite jul med min släkt hela dagen, så det var bara att gå upp och försöka göra sig iordning lite. Blev mycket käk, och senare kom tomten och vid 20 så körde vi paketleken! Hela den dagen gick åt att vara i samma hus som 15 skrikande små ungar... vilket gjorde min dag till världens sämsta. Men annars hade vi det riktigt trevligt! Och imorse mötte jag upp Elin vid 12 och tittade på fotbollscup! Som ni hör har hela min helg varit full! Så nu hade jag tänkt att lägga mig i soffan o se på Prison Break, och imorgon ska jag nog sova till 17! Så jävla slut...

         


Merry christmas.

God jul allihopa!! Hoppas ni får en bra dag!

Christmas time.

Just nu sitter vi alla hemma hos mamma - mina två böder och jag. Vi firar lite "lilljul" tillsammans med henne eftersom vi ska fira julafton hemma hos pappa iår. Så nu blir det julmat och alkohol och mycket godis och mys! Vi ska även spela lite nördig bingolotto, så jävla fräscht! Och sedan kommer väl Saab över på besök för att prata lite!

         

Happy.

Yes nu äntligen så funkar min Iphone!! Har inte använt den sedan i somras, men nu nu nu!! Såhär lagom till jul också, hehe! Så nu har jag inga nummer alls! Tjatig - men det vore ju bra om ni kunde skriva erat nummer till mig på någe sätt, för jag har ju samma nummer som alltid.

         

Be-bop-a-lula.

Jag och min bror bestämde oss nyss för att åka till Linköping den 12 februari (tror jag det var) och se Thåström! Så sjukt bra kommer det bli!! Han var ju klockren på Peace and Love, så jag bara längtar till att få se honom igen!
Så nu ska jag lyssna sönder hans nyasläppta album "Be-bop-a-lula hela jävla dan" så att jag kan lära in mig låtarna! Vissa låtar är ju även gamla klassiska, så dom kan man ju redan! Så jävla fräscht!
 
         

Highway man.

Hello! Har nu kommit hem från Sebastian, men har även hunnit med att varit nere på systemet och handlat till Juldagen! Helt sjukt, hade inte tänkt att gå ut den 25;e för att det var så dyrt och många verkade balla ur osv. Men igår fick jag reda på att alla biljetter nästan var slutsålda! Och inte nog med det, dem sista biljetterna som fanns kvar skulle säljas ifrån Prestbyrån kl 0600 imorse! Och eftersom jag var hos Sebastian så trodde jag ju verkligen inte att jag skulle få någon biljett. Men min kära bror åkte ner 0530 imorse, och kan ni tänka er - det var redan kö! Haha! Folk stod alltså i kö kl 0530 imorse för att få någon biljett! Och det var endast 30st biljetter kvar. När min bror kom fram till kassan fanns det ungefär 15st kvar så vi fick ju en varsinn som tur är! Men fyfan, efter min bror kom det ännu mer folk och det var ju många som inte fick någon biljett. Prestbyrån öppnade 0600 och biljetterna var slut 0605 haha! Helt galet, men jag är sjukt glad att jag fick tag i en!

         

Hart.




Don't look back.

Idag fick jag allt gå upp tidigt! Klockan ringde kl 1000 och jag hoppade direkt in i duschen. Just nu spelar jag Laleh på hög volym och ska smeta på lite mascara. Ska in till stan vid 1330 och leka tomte till min lilla pojkvän! Han åker nämligen bort över julafton så jag ska ha min lilla mysafton med honom ikväll! Nehe nu får jag nog börja föna mitt hår så att det inte torkar såhär haha. Ta hand om er sålänge!

         


Meet me halfway.


Paid in full.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan fara hem till mamma! Planer inför ikväll har jag inga, får nog bli en soffpotatis! Men först ska jag låsa in mig i rummet med någon skön artist och sätta min vighet på spel..


The end.

Inte förrän nu vågar jag tro på en vit jul utan slask! Hehe, det kommer bli den första vita julen utan slask på flera flera år! Inte för att jag är så förtjust i denna årstid driekt, men skönt att få en riktig jul för en gångs skull! Fast jag håller ju dock på att bli sjuk...

         


Sunshine.

Vaknade precis och ska strax äta lite frukost och sedan gå ut och gå tror jag. Inatt läste jag att Brittany Murphy avlidit i hjärtstillestånd, helt sjukt ändå. Sick sick sick!! Skådespelerskan blev 32 år.. crazy..




Gaga ulala.






Break your heart.

På Musikhjälpen finns många auktioner kvar, så det är bara gå in och titta om något passar dig! Det finns blandannat en 20-lapp som är signerad av Christer Fuglesang! Dock är priset redan uppe på 3305:- hahaha! Det fanns även Henrik Berggrens kostym (sångare, Broder Daniel) som bl.a. min bror var mycket sugen på att lägga bud på! Men nu är den såld för 6000:- till en lycklig vinnare, skulle jag tro. Men det som jag tyckte var helt sjukt ändå var en ABBA-box som såldes för 53100!!! Rekordsumma. Henke Larssons matchtröja från hans inhopp i Manchester United är nu såld för 15100:- och den skulle man väl vilja ha skapligt mycket?! Och eftersom jag är fan av Manchester United så blir det ju ännu större.. Whatever, det finns sjukt mycket goa grejer! Check it out!


Mysteries.

.. Och när jag ändå pratar om Laleh så finns det en liten tavla som hon fingermålat själv och som hon kallar för "Höstmonstret". Tyvärr finns ingen bild så jag kan inte lägga in den, men den auktionerades ut på Musikhjälpen och är nu såld för 7400:-! Alla pengar går till Musikhälpen och arbetet mot malaria. En kille skänkte även hela sin månadslön på 18500:- till kampen om malaria. När Christer, Ametist och Jason (timbuktu) ville ringa upp honom för att tacka, så märkte de att grabben var Anonym och inte ville att dem skulle ringa upp honom och tacka. Sjukt stort!

         


Big city life.

Sitter och lyssnar på Laleh's nya album "Me and Simon" som släpptes nu i år. Hennes svenska låtar på albumet påminner mig sjukt mycket om "Säkert!". Låter riktigt skönt faktiskt.. så ett litet smakprov hoppas jag inte gör något! Den första är på svenska och den andra inte.

         

         

Hon har verkligen förmågan att göra låtarna intressanta! Tummen upp för Laleh!

May be broken.

Har precis pysslat en massa här hemma och druckit glögg. Min bror kom precis på besök och vi åt lite mat osv. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan kommer Sebastian och hämtar mig. Ingen aning om vad vi ska hitta på, men det blir antagligen att bara ta det lugnt och se film m.m. Shrek2 går på tvn nu också, så den måste jag ju givetvis se klart på innan jag hoppar in i duschen! Ne.. hoppas ni har haft en bra fredagskväll och att ni även kommer få en bra lördagskväll!

         

Cannot find.

Igår blev det en aning rejv. Jag sov hos Sebsastian och gick sedan hem till min bror och gjorde honom sällskap en stund. Vi blev hämtade av Johan och åkte sedan hem till Finspång där jag gjorde mig iordning en snabbis och sedan drog hem till Lisa där förpeppet började. Runt 0000 åkte vi ner till centrum och gick ut! Kom hem runt 04 och försökte somna men låg vaken ända till 08. Somnade sedan tillslut och sov till 15. Ångrar att jag gick ut ändå och söp upp pengarna, önskar att jag sparat dom till nästa helg. Helvete... får nog börja "tänka först och göra sen" istället för att "göra först och tänka sen"..

          

Otherside.







Galet jävla sjukt snygga skor. Ge mig allihopa tack. Ååh...


Snow.

Morning! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning. Har ej bestämt mig ännu vad jag ska göra idag, antingen åka till Sebastian eller bara stanna hemma och vara allmänt äcklig. Bergskaskolan har även cabaré ikväll så jag funderar på att dra på den.. skulle ju vara kul, men tror att det lutar att åka in till stan.. men jag får se helt enkelt. Hade tänkt att ta en promenad när jag vaknade också, men lusten slocknade en aning när jag tittade ut och såg snöstorm. Snön borde ligga still på marken med stora snöflingor som sakta trillar ner från himlen.. inte blåsa omkring. Men men, nu får jag hoppa in i duschen och försöka fundera ut vilket alternativ jag ska göra ikväll...

         

Whirlwind.

Jaha, kom precis hem från Saab där jag varit ett tag och tagit det lugnt. Tog en titt på kattungen hon köpt till sin pojkvän också! På vägen hem tog jag mig en liten promenad i det svinkalla vädret, men tur nog var jag utrustad med alla kläder som fanns tror jag. Riktigt skönt att gå en liten sväng i mörkret när snön lyser upp såpass mycket som den gör. Just nu sitter jag o zappar mellan tvkanalerna, men det finns absolut ingenting att se.. tur att lussebullarna och chokladkalendern gör mig sällskap iallafall, galet gött. Funderar på att vräka i mig hela kalendern ikväll men det får jag försöka att låta bli. Förresten har jag ju glömt att berätta - jag har lov!! Eller ja, vi ska ju egentligen gå till fredag men jag började mitt lov redan igår! Så imorgon ska jag utnyttja 2;a dagen på lovet genom att sova till ungefär kl 15. Hur göööskönt låter inte det!?

         


Strange voice.

Här är två av mina julklappar som jag valde ut på stan, något som jag verkligen behövde.


Nya bra skor att gå i, snälla mot min reumatism i knäna! Eftersom mina lårhöga stövlar är helt åt helvete så behövdes verkligen ett par nya skor! Funderar på att pimpa till dom lite, men det får man allt se..



Och min gamla väska gick inte längre att stänga för dragkedjan var sönder, så denna får nu hänga på min axel och göra mig sällskap en stund.


True colours.


Underbara underbara låt.


If I could.

Läste precis att Red hot chili peppers gitarrist har slutat, alltså John Frusciante. Det har tydligen varit klart i flera månaders tid, men nu är det officiellt. Blev riktigt besviken när jag läste det.. Visst har John tidigare haft ett uppehåll med Red hot pga alla droger, men nu vill han satsa på en egen karriär. Usch vad ledsamt att han inte längre vill vara en del av bandet, även fast han iochför sig alltid kommer att vara det. Red hot-John liksom. Åh, mitt kära kära band!



Chad Smith, Anthony Kiedis, John Frusciante, Michael "Flea" Balzary


Loving memory.

Puh, första delen av galan var ju väldigt känslig haha! Men nu ska jag hoppa in i duschen och skrubba mig ren. Efter skolan imorgon så tittar jag in hos Sebastian, då blir det nog inte någe skrivande här. Men det återstår att se! Take care, hugs!

Into life.


Långt hår igen skulle ju inte vara fel att ha..
Och en öl skulle ju inte sitta så fel heller till SvenskaHjältarGalan..


Motherfucker.

För helvete!!!!! Internet balla ur precis när jag skrivit klart mitt inlägg!! Ooooh det var så långt och nu måste jag skriva om allt! Jag säger ju det, det är inte min dag idag! Luciatåget var ju som väntat = Att jag är väldigt obekväm med barn. Men visst var det kul o se småttingarna när ingen av dom kan sjunga, och rätt vad det är skriker någon "hej mamma!" och springer iväg haha. Min tanke var ju att åka dit, se luciatåget, och dra hem. Men så blev det ju absolut inte.. Efteråt så blev det fika och självklart så ska min mamma sedan leka med alla barnen. Och då började jag tappa tålamodet. Alla barn skrek, tjöt, garvade, sprang runt gapandes och ville att man skulle titta på dom när någon av dom sprang fortast av alla, och den andra kunde hoppa högst osv. Nae, klarar inte av barn.. verkligen ingenting för mig, och tacka fan för det.. Men men, när jag blir vuxen så lär jag väl se något positivt i dom, kanske. Och inte nog med det! Jag lyckades även ha sönder min mobil när jag var där! Helvete alltså.. Roliga dagen! Kunde lika gärna legat kvar i min varma sköna säng hela dagen. Sjukt less! Grr...

         

Sheepskin.

Nu ska jag fara iväg och se på dagisbarn som går luciatåg (min kusin). Och inlägget efter det här, då jag kommit hem, kan ju bara bli katastrof och min dag ser inte ut att kunna bli bättre. Jag och barn i samma rum... det funkar inte. Usch..


Palace of bone.

Hello! Kom precis hem från stan, och jag hittade inte ett jävla skit. Det enda som jag tyckte var riktigt snyggt var ett par skor! Galet snygga att rejva loss i, men dålig som jag är har jag bara med mig 400:- och dom kostade 500:- så det var ju lyckat! Får se om jag kan fixa fram 100:- vilket jag borde kunna göra, men frågan är ju om skorna ens finns kvar imorgon.. dom lär ju vara åt helvete antagligen. Försökte vara tidig och titta ut något till nyår, men märkte ganska snabbt att denna tidpunkt precis innan julafton kanske inte är den bästa att försöka hitta något snyggt, eftersom allt är slut och utplockat. Så nej, denna dag har inte varit den bästa precis. Helt värdelös jävla dag. Det var ju nämligen så att när jag gick ner och väntade på bussen till stan vid kl 10 imorse, efter att ha stått där i 20 kalla jävla minuter så läser jag på tidtabellen att det helt enkelt inte går någon buss vid 10! Utan den går istället 1040. Jag var för lat för att gå hela vägen hem så jag väntade på busshelvetet (det var ju ändå bara 20 minuter kvar till den skulle gå). Men busschaffören tog väl en liten "dragarsnabbis" och kom inte förrän kl 11. När jag väl varit i stan i 1 timma så får jag världens största skoskav på båda fötterna att jag inte kunde gå, så det var bara att ta bussen hem igen! Värd dag...

Roulette.

Tror ni att jag gjort svenskanationella talet? Svar; Big no no. Känns på någe sätt meningslöst när det bara är ett test (för att ha något att skylla på...) Så jag får nog helt enkelt skippa svenskan imorgon! Dåligt, men finns inte så mycket att göra åt det. Eller jo, min lathet får man väl isåfall göra något åt men finns nog ingen medicin som kan ta bort den. Och dessutom, att stå inför hela klassen och prata - när det bara är ett test? Återigen; Big no no. Inte fan vill jag väl stå där framme 2 gånger? Nae, en gång räcker för mig! Och då är det ju bättre att jag ställer mig där när det verkligen behövs.. Oh så dålig jag är egentligen.. Fan.

Fuck you.

Jävla skit, kom precis på att jag ska hålla "test"nationella imorgon i svenskan!! Om Johnny Cash. Blandannat om den klassiska bilden då han pekar "fuck you" (som förövrigt inte går att ladda upp här?) "Varför startade han en revolution?" Helvete. Kanske borde börja då? Oh.. sola först? Yes!

        

High.


"Jag kommer aldrig sluta knarka!" - Pete Doherty


The man.

 


Tror inte det går att tröttna på denna låt..


Papers.

Hello! Igår blev det att umgås med TB, Jonas och David! Vi mötte upp TB vid Babylon och David och jag satte oss och käkade. Vi satt väl där runt 2 timmar och pratade innan vi åkte till Jonas i Lotorp. Först låg vi alla och såg på fotboll, men sedan började vi spela sällskapsspel, vilket var skit roligt. Inte varje dag man spelar spel. Vi drack väl ungefär 4 liter Oboy också! Vi åkte hem runt 0030 och jag slocknade ganska omedelbart.

Började snöa igår också! Haha, när jag och TB gick ut och gick så såg vi ut som två snögubbar. Väldigt lite snö dock, men räcker för mig när träden bara är lite vita. Hoppas det kan hålla i sig såhär och inte bli slask..

        

Break your heart.

Hello! Sorry att jag inte kunnat skriva! Men datorn ballade ur, och har inte fungerat på hela veckan (om inte längre än så!) Men nu tycks den fungera som den ska! Ska strax hoppa in i duschen för att sedan träffa TB, Jonas och David. Vi ska se på fotboll ikväll! Tyvärr hinner jag inte skriva mycket mera just nu, men jag kommer säkert slänga in flera inlägg under dagen! Hoppas ni alla har det bra! Hugs!

Maybellene.

Hello! Tänkte mest bara skriva för alla er som inte varit inne på den nyöppnade butiken i Linden i Norrköping att den är asgrym! Tshirt Store, och dom har riktigt fräscha tröjor med tryck osv. Kan definitivt tipsa om att gå in där och hitta läckra t-shirts till både dig själv eller någon grabb! Självklart finns ju inte alla tshirts ute i butiken, så gå gärna in på http://tshirtstore.se/ för att se fler! Check it out!

 
 


Speechless.

Sjukt bra framförande av Lady Gaga, speciellt av andra låten vid pianot! Dålig kvalité dock men man kan inte förvänta sig mycket mera. Den mest lyssnade artisten på Spotify för tillfället, och har tjänat ihop 2000:- haha! Hon sa då "Dom pengarna ska jag dela med min manager" haha!

        

Shut up.


Window.

Nu är jag tillslut hemma, men Eric följde med hem hit så nu är hela soffan ockuperad och kylskåpet är tomt + att det inte ens finns smulor kvar av pizzan som vi gjorde! Pappa har farit på julbord så nu passar vi på att riktigt stöka till utan att plocka iordning! Fotbollsmatcher efter fotbollsmatcher är det enda som gått på tvn idag och så ser det ut att fortsätta. Gött. Nu ska jag vandra upp till Saab och prata lite!

         

Paranormal activity.

Såg nyss denna trailer på en ny film som går på bio för tillfället. Sägs att filmen ska vara sjukt galet vidrig och när man ser människorna i biosalongen så börjar jag fundera över; Huuur jävla äcklig är denna film? Kan ju inte bli annat än as nyfiken på hur denna film är, men det är ju ingen jag tänker se denna årstid då det blir mörkt klockan 15 (även om man borde just för spänningens skull) Ska jag ens kunna se denna film så måste det nog vara en härlig sommardag runt 13 på dagen för att jag överhuvudtaget ska kunna somna sedan på kvällen. Jag säger bara.. folket i biosalongen håller ju ärligt talat på att skita ner sig!


The pretender.

Halloj! Igår mötte jag Bella inne i stan och vi började direkt med att leta julklappar. Hon köpte till sin mamma och farmor samt pojkvännen. Jag hade ju enbart Sebastian att köpa till så jag gick mest på stan och hade panik över vad fan jag skulle ge. Tillslut blev det ett snabbköp, men som jag hoppas att han kommer tycka om. Herrejösses.. så sjukt svårt att köpa något till honom. Men men, bättre än ingenting alls! Jag drog från stan runt 18 och åkte hem till Enriqua där vi blev upplockade av Josephine och Sandra. Vi åkte hem till Josephine och började förpeppet och drog ner till Otten runt 23. Där inne mötte jag även upp ca 10st andra tjejer. Kvällen blev dock inte alls lyckad och jag fattar fortfarande ingenting. Vart tog alla vägen? Varför blev alla så jävla sura? Varför beter sig folk helt jävla idiotiskt? Hursomhelst så drog jag från Otten när det stängde och hade tappat bort alla jag umgåtts med. Drog då hem till min bror och sov där istället för att försöka ta sig hem. Eric var snäll och mötte upp mig på stan (han hade dock också varit ute på Otten) och hade köpt med sig kebabrulle + cola till mig! Så vi gick hem och började käka medans vi pratade om allt från himmel till jord. Somnade runt 06!

Idag
vaknade vi runt 12 och vi båda kamma till frisyren och gick ut på stan där vi mötte upp Bella. Eric hittade två tavlor som han köpte, annars var vi mest enbart ute efter en stor kall cola! Min andra bror David ringde upp och sa att han kunde hämta mig här inne i stan men nu sitter vi alla tre återigen hemma hos Eric i lägenheten och ser på fotboll. Det verkar inte bära hemåt på ett bra tag, men när det väl gör det är det första jag ska göra att tvätta bort sminket sedan igårkväll! Inte så fräscht nej...

Världens längsta inlägg men what to do! Hoppas ni hade en lite trevligare fredag än jag! Hugs!

He's gone.

Måste ställa mig frågan; Varför tar alla svinsprutan? Känns bara så överskattat och.. efterblivet? Visst kan jag förstå att man kanske vill vaccinera sina bebisar och dem i "riskgruppen". Men annars? Jag beslutade mig för att verkligen inte ta den och står fast vid beslutet. Jag menar.. hela världen skulle dö i fågelinfluensan? Det är många, många, mååånga fler som dött i vanlig influensa? Sure, jag är medveten om att folk dött i svininfluensan, men de som dött har antingen varit i riskgruppen eller haft någon annan allvalig sjukdom. Dessutom, ni som tar sprutan kan ju även drabbas av sjukdomen? Och sprutan innehåller kvicksilver (som många andra vaccin) men det är ju inte så värst bra att få gift i kroppen? Och dessutom så sägs det att svininfluensan kommer att försvinna snart och komma tillbaka om några månader.. när den kommer tillbaka kommer den att vara "om-mixtrad" dvs att de som vaccinerat sig inte längre kommer vara vaccinerade när den sen kommer tillbaka. Men men! Jag säger inte att det är fel att ta sprutan, det är helt och håller upp till var och en såklart.. men enligt mig känns det bara så överskattat. Varför inte vara livrädd för vanlig influensa istället för svininfluensan? Och jag kan säga såhär - jul utan julskinka? Jag kommer äta så sjukt mycket julskinka! Men ni som är rädd för att få svininfluensan ska nog avvakta, eftersom julskinkan kan leda er till grisfebern! What to do...


             

Sex & drugs.

Hello! Är nu hemma och har käkat upp hela kylskåpet. Igår innan jag for till Sebastian gjorde jag sällis med Enriqua och Jossan på stan. Jag fick med en tight Att.klänning hem! Svart.. ovanligt? Haha! Guldig dragkedja längst ryggen och en s.k. Oneshoulder dress! Ska ha på mig den imorgon, för nu blir det troligen utgång eftersom sprit och kläder redan fixats. Hihi. Sebastian åkte till Stockholm idag för att spela poker och är borta till söndag! Så nu vet i fan vart jag ska sova efter utgången! Brorsan är hemma förhoppningsvis eller så får Enriqua helt enkelt stå ut med mig på soffan! Haha! Annars får min andra bror helt enkelt hämta mig! Just nu sitter jag och käkar M&M och ska väl snart dra mig upp till Saab! Imorgon blir det en tidig morgon för mig pga att jag ska möta Bella på stan vid 13 och handla julklappar! Hugs!

         

Don't stop now.

Hello! Sitter i skolan just nu och har lektion. Fööör lång dag, så därför skiter jag i sista lektionen och drar till stan tillsammans med Enriqua! Drar sedan hem till Sebastian och sedan får jag se vad vi hittar på! Take care!

I can take it.



Kom precis hem från Saab där det blev mycket snack om Peace and Love (..ovanligt) Haha, vi båda längtar tillbaka så galet mycket! Underbaraste veckan! Vi såg även att priserna höjts till 1700:- men lätt värt det. Lätt. Inga värda artister än så länge, men dom hade bara klargjort ett 10tal, så det är ju ungefär 300 artister kvar haha.. jag "tror" att någon kommer falla mig i smaken! Dock är man ju där ungefär 10% för att se artister.. så jag skiter faktiskt i vilka det blir! Herrejösses vad jag längtar. Nehe, nog pratat om det! Nu har jag precis duschat och ska väl göra iordning lite kvällsmat innan jag går och lägger mig! Imorgon åker jag till Sebastian och kommer nog inte att skriva, men det återstår att se! Take care, hugs!


Holding out.

         

Glöm inte att tända 3 ljus för Cancern idag! Visserligen med start vid 20:00-21:00
            ikväll, men jag har redan tänt och dom ska få brinna hela kvällen!

Hero.

Första advent idag! Helt sjukt vad tiden går snabbt... det är bara 23 dagar kvar till julafton!! Tiden går så galet snabbt från sommarn fram till julafton, men sedan väntan från julafton till sommaren känns som flera år! Julkalendern började idag också.. ingen aning om vad den handlar om, har inte ens hört något om årets julkalender..? Tänker inte se på den heller, blir bara så besviken (som alla andra år). Dom är så dåliga och speciellt barnsliga! Önskar dom bara kunde spela om Pelle Svanslös, Mysteriet på Greveholm och Julens Hjältar! Ärligt talat.. vem har tröttnat på dom julkalenderna? Bästa! Skulle inte spela någon roll om enbart dessa 3 julkalendrar gick ända tills jag var 80 år gammal!


         

         

 


Shoreline.

Svullpatrullen på lektionen idag gick fint och vi fick sluta 14 stället för 16, thaaaanks! Drog på stan och hittade en efterlängtad julklapp, när jag ändå var i farten så köpte jag 3 st av samma sak, haha! Jenny köpte dock en av mig, så nu har jag 2 kvar.. En ska jag ge bort i julklapp och den andra..? Den sparar jag nog till mig själv haha! Har även fixat pappa och mammas julklapp, som inte blir något märkvärdigt.. En väääldigt dyr Whiskey till pappa och mamma ska vi antagligen ta ut på någon fin restaurang och bjuda på mat! Inget stort, men något som hon kommer uppskatta. For vidare på stan och letade efter något att ha på mig till fredagens utgång (om jag nu ska ut, inte helt 100%) hittade dock inte det jag sökte efter så jag får se hur jag nu ska bära mig åt. Dagens planer är inte så stora, hade sett fram emot att åka till Sebastian men märker nu att klockan antagligen är alldeles för mycket om jag ska hinna duscha och äta innan busskortet slutar att fungera.. men imorgon ska jag allt träffa honom!! Eftersom jag säkert inte kommer åka till honom så blir det att gå upp till Saab lite senare..

         

RSS 2.0