Hot hot hot.

Har ju inte skrivit pga att jag bott hos Sebastian hela veckan! Vi har druckit öl, varit i smultronstället, ätit gott, sett vm och myst, sjukt skönt på lediga veckan! Midsommar firades även hemma i Lotorp med omkring 30 personer till. Tipspromenad, fotbollsbrännboll, kubb, snyggast hopp från 5;an i Udden, fotboll, grillat och mycket annat. Ballade dock ur och alla drog! Jag, Sebastian, Eric, David och Jonas drog till någon fest på Nyhem. Vi for senare till Robin där de bjöds på stuvade makaroner, göttebullar och falukorv! Förjävla gott. Sebastian och jag gick hem runt 04 och däckade sedan ganska snabbt.

Vi vaknade upp av en baksmälla, jag hade ont i hela kroppen, blåmärken och rivmärken... Aj. Vi for ut till Sebastians sommarstuga där hans pappa, bror, farmor o några till höll hus! Bjöds på supergod mat och en utklassning i kubb. Jaja! Vi kollade fotbollen och alla tippade på vad det skulle bli... ingen fick ta samma och vi gick efter hur gammal man var. Äldst fick gissa först, så ja... jag fick ta vad som blev över haha! 10:- per skalle och Sebastians farmor gissade rätt! Go tant dedär.

Idag tar jag det lugnt igen! Sebastian sov här inatt också men åkte hem för ett tag sedan. David fyllde ju även år på Midsommarafton så de kommer lite folk hit och ska käka mat!

Ledig till nästa lördag vilket innebär ungefär 1 vecka till i ledighet! Sebastian fick för sig att åka till Vegas imorgon men nu ser det ej ut att bli så, så åker han inte blir det att jag åker till honom imorrn och bor där hela veckan igen innan jobbet. Återstår att se!

Världens längsta inlägg men de är bara att läsa igenom skiten om ni vill veta vad som händer i mitt liv!
Dessutom... den där lilla hemligheten som jag ville berätta kan jag lika gärna ta nu; Vi ska flytta! Jajjemen.

Hejdå!

Love it.

Jobbat o haft fullt upp! Men i helgen hade jag dock det trevligt med pojkvän och vänner, grillning och öl. Jag drog mig hem runt 01 någongång kanske... men somnade inte förrän 04 då jag väntade på Sebastian och inte kunde somna. Därefter skulle jag upp klockan 06, inte så roligt när man rejvat... men jag fick väl skylla mig själv antar jag!

Nu är jag iallafall ledig i en vecka, mjaa... nästan två veckor! Så idag packar jag och åker hem till karln och bosätter mig där hela veckan. Planer till midsommar någon?

Nä nu slänger jag in mig i duschen för att sedan se PortuGOAL spela! Därefter far jag till Dodde, ciao!

Let us live forever.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen för att sedan fara hem till Sebastian som jag förövrigt saknar stört mycket! Imorgon jobbar jag kväll, så då lär jag ej skriva något. Anyway, ha de gött! Puss.

Portugal.

Portugal spelar sin första match idag, och här hemma ska jag allt dra på mig en portugal tröja och heja så in i helvete! En studentpresent från min bror var att han oddsade att Portugal skulle vinna VM åt mig, haha.. så gör dom det så vinner jag ju pengar o det är ju inte fel, så heja heja heja!!! ALL IN PORTUGAL. Men dock spelar vi i en jävligt svår grupp... så ja, vi får se hur det går! COME ON YOU PORTUGAL!!



Fuck yeah.

Andra dagen avklarad på jobbet och det går bra! Dock har jag ju jobbat där förut så det är ju inga större konstigheter. Imorgon är jag ledig och det ska bli sjukt skönt! Längtar redan efter ledighet haha, dock ska jag ju jobba hela sommaren så ledigheten kommer jag inte se mycket av direkt.

Har även en hemlis att berätta, men det får ta mig fan vänta tills det visar sig att det blir så!

Nä nu kurrar ölkaggen. Slänger in några fler studentbilder lite fort innan jag bosätter mig i kylskåpet.


Jag i korridoren i jakt på ett ledigt klassrum där vi alla kunde schälpa öl.


Jossan, Erica och Tessan


Vår älskade mentor Bästa-Majorie!! + Jenny


Jag + rök, yes sir


Jag, Jossi, Mathilda och halva Emelie


Emelie!


Älskade flak


Underbara dag!!




Nästa år kör vi en studentvecka igen, right? All in.

Goodbye.

I förrgår flyttade en av mina närmsta vänner till Stockholm. Yes, Saab har nu flyttat och lämnat Lotorp bakom sig. Jag gillart inte, men å andra sidan har jag heller inget att säga till om. Men varför så långt bort?

 

 

Så Erica, detta gör att du inte får flytta tillbaka till Göteborg. Så enkelt är det.


Brand new day.

Jag älskar min pojkvän.

We no speak americano.

Imorgon startar jag mitt vuxenliv då jag börjar jobba. Känns overkligt att det nu inte är något litet sommarjobb i några veckor för att sedan få några veckors sommarlov och därefter återgå till skolan. Nej, denna gång är det på riktigt. Inget sommarlov. Åh, jag vill inte!! Jag är ett litet barn fångad i en 19årig kropp. Jag vill ha sommarlov, äta glass och bada hela dagarna och klara mig med en veckopeng på 50:-. Buhu.

Nåja, jag får väl erkänna att jag är lite förväntansfull. Vad fan ska det bli av mig liksom?









Tjaa... på tal om annat
Har alltid hatat Eminem och hans jävla musik. Men vad har hänt med honom nu då? I'm not afraid och Love the way you lie är ju två riktigt bra låtar. Hum?

Alors on danse.

Jag lever. Mycket har hänt dessa dagar jag varit borta. Jag har hunnit haft studentvecka, festat sönder med tjejerna i klassen och skapat oförglömliga minnen. Jag har tagit studenten och nu i efterhand har mitt förstånd vuxit ikapp.. att slitas ifrån underbara vänner och ge sig ut i arbetslivet, jag ser det på ett så annorlunda sätt nu. Allt är över och någonstans inom mig fälls det nog en liten tår trots allt. Sitter här med ett leende på läpparna och tänker på allt jag upplevt bara de senaste två veckorna.. studentbrännboll, studentfotboll, 5 pizzor och 6 cheese + 3 stora pommes, brutit tån, tappat bort rösten, grillat, skrattat, vattenpipa, hoppat säck, dansat, minnesluckor och mycket annat som inte går att sätta ord på hur jävla underbart allt varit. Jag älskar varje del av er mina fina vänner, och jag hoppas att vi alltid kommer minnas varandra som helt jävla urballade, sjukt störda och framförallt lyckliga.


































Spice it up.

Snart åker jag iväg för att se pojkvännen spela match, och därefter följer jag med hem till honom. Han åker nämligen till Bulgarien imorrn för att spela, så jag kommer då bo i hans lägenhet eftersom studentveckan börjar imorgon! Då ere mösspåtagning och sedan utgång på kvällen!
Kommer alltså ej ha tillgång till dator, men kanske... ni får kika in och se om jag uppdaterat mig! Annars får ni helt enkelt ringa eller besöka Otten för att se om jag lever! Student!!!!

Nu äre våran tur att balla ur. Skål!!

Allez olla ollé.

Såg ej Eurovision, men denna låt var tydligen Belgiens bidrag, och kan bara säga; Snubbens röst!! Brrrr så bra. Han sjunger även om sig själv oxå, vilket smälter alla damers hjärtan.




Sedan har vi denna låt som var Frankrikes bidrag, haha jag tycker dock den är skön såhär till sommaren, bortsett från videon som är helt buttfuckad ungefär :)



Chica bom.

Berättar lite kort om helgen;

I fredags umgicks jag med grisen. Kollade fotboll och myste i regnet, jajjemen. I lördags for jag ut på DD tillsammans med Elin, Lisa och ett härligt gäng. Sebastian och de kom dit när det ungefär stängde och då hoppade vi + bror E och Simon in i hans bil som Robin körde. Vi åkte till stan och hade tänkt hinna med en runda inne på HUGO, men icke sa nicke. Vi åkte därför och käkade. I söndags tog jag och grisen det lugnt och låg i soffan hela dagen! Igår kom Saab och hämtade mig hos grisis och vi for till Otten och hämtade våra studentband! Därefter fixade vi ett par skor åt mig, sedan åkte vi och hämtade en platta cider åt mig. Vi tyckte att vi hade varit duktiga så vi tjuvstartade studentveckan och drog ut filtar på altanen, musiken var på g, knäckte några öl och hade det sjukt gött. Tillan kom även och gjorde oss sällis, sedan ballade allt ur.

Hoppas ni hade en trevlig helg!

Wavin flag.

Har aldrig hört någon bättre låt. Har aldrig blivit så lycklig av en låt.



RSS 2.0