Everything'll be alright.

Drog igenom marknaden tillsammans med TB och Saab, det är ju skit varje år... men känns som man måste gå eftersom det varit en tradition sedan barnsben. Slog oss ner i slottsparken med Carro och snackade om allt från himmel och jord, bl.a. hur förbannad jag var över att Anna fucking Bergendahl förstört svenskarnas tradition, nu när vi ej är med i Eurovision. Kan knappt skriva om det, blir så förbannad. Såg det dock inte, fick reda på att hon ej gått vidare i morse. Helvete.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen för 2;a gången idag, och nej jag är ej svettig, men finns ju inget annat att göra.. Ikväll får vi se vad det blir, Sebastian och jag funderar på att åka på fotboll men det återstår att se.

Beer.

Mycket har hänt idag, åkte in till pratiken imorse tillsammans med Enriqua, köpte bullar och tackade för praktiken haha. Därefter for jag hem och fixade 8 plattor öl tillsammans med Saab! Inget tungt alls. Jag bar 6 plattor, så vi får väl se hur mycket träningsverk jag kommer ha imorrn. Jises. Vi åkte sedan hem till Enriqua, snackade och brummade sedan vidare till Willys för att handla chilinötter, möms.

Följde med Saab hem, men blev precis hem körd av henne. Nu sitter jag och planerar ytterligare lite inför studenten. 1 platta cider ska även hämtas på måndag, sen är de bara och köra. All in för helvete.

Ledig imorrn igen så då är det ytterligare en dag som mitt liv ska utsättas för fara (vad vet jag?) Vi får se vad som händer imorrn alltså..

The human centipede.

Det här kan vara världens snuskigaste person som kommit på, och då menar jag någon som har allvarliga problem i huvudet. Mår så jävla illa! Det här är iallafall en ny film (mja.. nygammal) Kom iallafall ut 2010 och ja.. handlar om en läkare som får för sig att göra en levande tusenfoting. Han kidnappar då personer och typ syr ihop dom på ett jävligt vidrigt sätt. Tror filmen inte kommer vara så jävla bra direkt, men fyfan vad äckligt... den är ju så jävla sjuk och vidrig så efter att ha sett trailern så blir man ju typ tvungen att se filmen?



Paulo.

Att vakna imorse var de svåraste jag gjort i hela mitt liv... Sebastian och jag gick inte o la oss föränn 03 någongång. Ögonen var som ihop limmade. Men upp ur sängen kom jag efter 1 timmes snoozande. Sista skoldagen med lektioner, så kände jag att var tvungen att gå! For sedan på läkarbesök, och fick kebabtallrik som belöning av mamma.. antagligen pga att jag inte betedde mig som en 3åring inne på Vrinnevi sjukhuset. Jag brukar ju näst intill tjuta när jag bara närmar mig ett sjukhus. Värsta som finns.

Nu håller jag på att törsta ihjäl så nu måste jag springa ut efter ett mega stort glas mjölk. O herrejösses.... förstår inte varför jag varje gång börjar tänka på ett vattenfall med världens renaste vatten som typ skvätter o har sig, och så står jag där nere o bara gapar... den tanken slår mig jämt när jag är extremt törstig. Woooh nu blev jag ännu mer törstig!

Fernando.

Igår kilade jag, Dodde och bror E till parken för att heja fram IFK som spelade, men det gick ungefär käpprätt åt helvete. Årets kallaste dag var det nog också, tur att man har en stor stark karl att krama om... (hmm). Därefter gick jag och Dodde hem till honom och gjorde varm choklad (ja, det heter varm choklad och inte varm oboy!) Någon ny sort hade kommit ut med Daim smak, yes den var faktiskt god, men ja.. vad slår gamla hederliga underbara helt originala chokladen? Ingenting faktiskt!

Dessutom provade vi även Plopp-glass, har ni smakat den? M-m-m säger jag bara. Plopp är ju ungefär världens godaste, och glass är ju näst intill världens godaste, så dom två tillsammans vart typ godaste nånsin. Underbart.



Roberto.

O herrejösses... man börjar ju undra?!
Har han käkat häst? Horse-Man är han kallad iallafall!



Alejandro.

I fredags for jag till min lilla gosse, och satte igång med en öl. Vi drog oss vidare till Johan dit Jesper senare kom. Jag kände att jag behövde lite kvinnligt sällskap så Enriqua dök senare upp! Shots, öl och kortspel bjöd kvällen på innan vi drog till HUGO, anledningen var för att en kompis fyllde år som höll hus där, + att min BFF dessutom dansade omkring lite överallt. Grisen blev åt helvete för hungring omkring 02 så då drog vi. Vi köpte käk påväg hem - en kebabtallrik till mig och en till Sebastian + att han även skulle ha en kebabrulle att äta påväg hem till honom hahaha! Han smällde i sig allt... så ja, han var nog en aning hungrig.

I lördags vaknade vi upp och var duktiga och gick och såg Lotorp spela fotboll i Norrköping. Bror E gjorde oss sällskap, efter 40 minuter hittade vi fram till planen (Sebastian ansåg att hans väg var en genväg). Lotorp vann! Vägen hem tog ungefär 20 minuter, trots detta tror han inte på att min och Erics väg var kortare... hum? Vi alla tre lagade sedan mat tillsammans och såg CL finalen!

Idag vaknade jag upp hos Sebastian och blev senare hemskjutsad av honom, han for nämligen på match!
Nu väntar jag på att Saab ska komma hem från Stockholm så att jag och hon kan snacka lite skit.

Tackar och bugar för denna helg som varit mycket trevlig!! Slänger även iväg en puss till Sebastian som tack för att du är världens finaste gris!


I gotta feeling.

Nu sitter jag hemma hos mamma och ska väl hoppa in i duschen snart för att senare fara in till min karl. Igår runt 2230 var jag trött på att sitta hemma själv så jag for hem till Lisa där det blev ett par öl! Satt på hennes balkong ända fram till 0100 tiden, det var så mega skönt ute!

Nä, nu ska jag fortsätta lyssna på en... great song.


Work work.

Sommarjobb! Jobbar hela sommaren, och vet ni vad? Jag har även fått jobb i höst, om det visar sig gå bra i sommar! Yiha! Allt verkar flyta på och jag börjar tro att det är min tur att ha lite medvind! Så.. det ser ut som att jag stannar över sommaren i Finspång och lägger den där lägenheten åt sidan som jag var intresserad av. Finns ju lixom ingen anledning att ha en lägenhet i Norrköping då jag kommer jobba i Finspång... och så kommer jag nog mer vara hos min pojkvän på mina lediga dagar, så de är ju bara dumt att betala en lägenhet som man inte är i! Dock ligger ju suget efter något eget väldigt nära ytan och greppar tag i mig näst intill varje dag... men det får helt enkelt vänta!


Time for africa.

Jahaja, nu var nästan denna vecka avklarad! Dock ligger jag hemma och mår inge vidare, men det blir bättre o bättre så jag kanske kan dyka upp på praktiken imorrn! Återstår att se. Förbannat lycklig över vädret, lycklig över att vi faktiskt bara går 1 vecka (nästa vecka) i skolan oxå... sen är det studentvecka!! Kan ej förstå! Lycklig över att jag har världens finaste pojkvän att gå och lägga mig brevid, vakna upp brevid och pussa på när som helst.. lycklig över att få ha honom hos mig, lycklig över att sommaren snart är här och.. ja, jag är lycklig helt enkelt! Grym känsla. Jag är så lycklig.


Look at yourself.

Åhå, man blir ju faktiskt rörd... gulle.



Waka waka.

Yes, veckans bästa låt!
En av alla VM-låtar, ååå den är så stört bra.



Elephant man.

Har fullt upp! Sista inlämningsdagen är på måndag och jag har ungefär 10 rester + 3 prov! Jag är åt helvete för duktig och har redan gjort klart 3 stycken fucking uppgifter! (dock de lättaste hmm...) Nu väntar jag på storebror som ska hjälpa mig med den svåraste av de svåraste! Sorglit!

Hot hot hot.

Just för tillfället lagar jag och mina två bröder tacos o dricker öl! Mumma.
Slänger in bästa låten enligt mig just nu! Den kommer bli vår studentlåt!
Flaket kommer bombas av denna låt!!!


Hold on.

Nu ska jag snart gå och lägga mig men ska väl berätta lite kort om helgen.

I lördags åkte jag och min karl + Saab upp till Stockholm. Vi lämnade henne vid Centralstationen och for vidare till vårt hotell som var samma som sist (Clarion Sign Hotel). Käkade kinamat och for sedan vidare till Globen för att kolla in Gaga! Säger bara såhär; Helt klockrent. Hon kunde inte gjort det bättre! 2010's bästa konsert, helt utan tvekan. Ett stort tack till min älskling som tog med mig på detta. Usch vad han är bäst..

Söndagen drog jag, Saab och hennes pojkvän och käkade på SOFT. Vi började schälpa cider och öl tills det var dags att bege sig ner mot hamnen. (då hade ju dock Patrik redan gett sig av mot andra äventyr).
Kryssningen var helt OK. Varken tråkig eller skitkul. Visst garvade vi alla åt en massa roliga saker men det var bara inte som man väntat sig. Vi dansade till kl 05 då barerna stängde, då passade vi på att gå och äta frukost haha! Runt 07 gick vi och la oss och kl 0930 så vaknade vi och började sega oss igenom hela dagen med ett par återställare. Tackar dock Saab, Emma och Carro för en massa skratt och helt sjuka saker!!

Det bästa måste nog varit då vi alla inte kom på vad Pippis häst hette..

Ida: Jag är helt säker på att han heter nått med Lilla!!
Carro: Vafan... EY Lilla Snigel!!!
Alla bryter ihop av garv då vi hörde hur fel det lät.
Emma: Nej han heter väl nå med Lång? Lång... Långben!!
Vi kunde vi detta tillfälle inte stå upp utan låg och vred oss av garv.
Men allt var fortfarande helt seriöst.. Lilla Snigel och Långben var vid detta tillfälle faktiskt inte så dåliga gissningar.

Ida: Nä men det ska vara Lilla någonting... Lilla Pricken!!!! Han har ju för fan prickar!!
Alla: Jaaaaa!!
Vid ett senare tillfälle vart vi dock osäkra på namnet Lilla Pricken och var då tvugna att fråga en person som helt plötsligt vräker ut sig att hästjäveln heter Lilla Gubben... kan inte förklara hur roligt detta tillfälle var med alkohol i kroppen och ingen sömn.



Saab, Carro, Erica


Emelie och Nivvan


Lilla dansgolvet


Tessan och Nivvan däckade


Emma, Saab och Enriqua


Jag gick runt sådär i korridoren och var ganska läskig

Right now.

Såhär har jag sett ut idag! Inget smink och gjort en massa ärenden!
Woho!


See me.

Halloj. Igår blev det att dra på IFK Norrköping som spelade mot Jönköping tillsammans med Sebastian. Vinst med 3-0 var ju gött! Somnade som en stock när vi väl var hemma, och denna morgon har jag hunnit med att köpa studentband till Otten... 600:- åt helvete ungefär. Eller ja, det kommer ju löna sig som fan med VIP hela studentveckan såklart, men ändå.

Imorgon är det praktik som gäller, och sedan får jag se om jag åker hem eller går till Sebastian. Vi åker ju på Gaga på lördag och sedan åker ju jag på studentkryssning på söndagen, så vi får se om jag hinner skriva något innan dess, annars får ni ha en grym helg - vilket jag kommer ha!



du stöter bort mig och det verkar som du döljer något.

det känns inte längre som du... släpp mig eller håll mig hårt, som sagt.

Random.

Nu blev det huxflux ändrade planer! Jag och Sebastian åker och ser LadyGaga i Stockholm på lördag! Kommer bli grymt. På söndagen blir det ju sedan studentkryssning och jag går på båten i Stockholm såklart! Nä, nu ska jag snart pallra mig upp till mormor för att sedan invänta samtal från Saab! Later

Long time.

Jahapp, då var nästan denna dag avklarad! Slutade tidigt och har tillbringat dagen med min bästa vän Saab som nu kommit hem från Stockholm!! Käkat pizza, kollat resor och peppat till studentkryssningen som blir på söndag-måndag! :) Jag och Sebastian skulle även fara på LadyGaga denna lördag men ser ej ut att bli så... skulle vara grymt, men dock kanske det är bra att jag är hemma och sparar mig till söndagen!

Nä, nu ska jag rota fram något att fylla ölkaggen med innan duschen! Pöss

Meenie.

Hehe, gammal klassiker men oerhört skön! Hade ej för mig att denna låt var såhär bra!
"så somnar vi så tätt ihop, att dagen vaknar allt för fort"


Love will grow.

Tänkte först enbart ge er en liten smygtitt på studentklänningen men whatever, här är en lite större del av klänningen som jag ska bära på den stora dagen! :) Den ser dock inte så vit ut på bilden men jaja!


J. Radin

 

Åt helvete för bra låt!


Only you.

Valborg blev lugn för min del! For till Peter där Sebastian var och låg i soffan! Skönt det oxå. Lördagen spenderades hos Sebastian efter att ha vaknat upp hemma hos mig. Vi lagade en mysig liten mat och gullade mest bara med varandra! Kom även på såhär i efterhand att vi stått ut med varandra i 9 månader! Helt galet vad tiden gått fort! Känns som vi träffades för någon månad sedan, men kanske beror det på att jag har samma känsla nu som då. Härligt är det iallafall! Idag har jag vaknat upp brevid honom men sitter nu hemma och ska försöka plugga snart. Kom på att ett stort prov väntar imorgon, hurra. Förstår inte hur fan man kan sätta prov på en måndag, det glömms ju jämt bort. Suck.

 

Jag har även blivit långhårig igen! Hehe.
Syns dock inte så bra på denna bild


RSS 2.0