All in.

Nu har jag jobbat klart för denna vecka! Och yeeaah har hela helgen ledig!!! Så ikväll blire att fira min lediga helg med öl och en utgång skulle jag tro! Har precis varit nere och köpt hårfärg och vart inne på systemet så nu hoppas jag att det blir något ikväll! Hoppas ni får en bra fredag!

Shopping.

Nu är jag hemma från en shoppingtur och något fick jag med mig hem iallafall! Fyndade halsband för 30:-, underkläder, mascara och slutligen en bikini för 660:-... höll på o dö o få ångest men sedan fick jag den brillianta idén om att pappa får betala den istället, eftersom han är bortrest och ej köpt någon födelsedags present åt mig hihi! Bikinin var helt svart, men överdelen... boobs!! Eller hum... den är sjukt skön och ger ett stort lyft i bysten så det ser ut som man har större tuttar än vad man har, mohahaha... kan jag ju behöva eftersom jag ej har några egna boobisar :) Överdelen kostade 600:- och sedan for jag ner på Gina och hittade ett par vanligt svarta bikinitrosor med nitar på för 30:- så jag tog två stycken, ifall ett par skulle gå sönder eller tappa nitar haha!

(Varför i helvete köper hon en bikini nu?) - tänker ni kanske, men jag har bara en mega ful och dessutom ska jag väl utomlands i höst/vinter så bäst o passa på medans det finns några kvar!

Väldigt nöjd med dagen! Tänker dock inte visa något på det jag köpt eftersom det då måste nalkas bikinibilder och big no no...

Chica bomb.

Avklarat dagen på jobbet och nu ska jag snart fara in till stan med bror och mami för att få mitt shoppingsug att försvinna lite! Vill ha så mycket, men har råd med så lite, buhu..

Bjussar på lite musik denna regniga dag!









Denna låt är bättre på spotify då den är lite längre, hittade bara denna och en annan version på 8 min. Originalet är omkring 2,5 min.

Paparazzi.

Såg detta klipp för några månader sedan och tyckte inte det var något jätte speciellt. Börjar fundera över vad jag kan ha lyssnat med... arslet? Annars hade jag nog världens största vaxpropp i öronen. Klickade upp klippet igen, och jag fattar inte hur en röst kan bli så sjukt jävla bra i så ung ålder! Det är ju helt jävla insane. Meeega bra och älskar hans sätt att göra om låten! Gulle.



För allt jag sagt.


Bad hair day.


Klippa kort igen? Så sjukt trött på mitt äckliga o fula hår. Hum...

Genom eld.

Folk som säger något, och gör helt tvärtom. Vänner som pratar utan att veta vad de säger. Innebörden. Jag vet, men jag låtsas som om jag inte har en aning.


Ögonorgasm.


Vill ha dig. Måste ha dig. Ska ha dig. Bli min!!

Baggelito.

Kollade igenom en massa youtube klipp och huxflux kom detta upp! Har nog inte skrattat så mycket... på några timmar!



Dancing.

Efter en dag på jobbet så är jag ganska schleten, men spränger hela lägenheten i bitar av hög musik och blir som vanligt övertaggad. Vill dansa, dricka öl, balla ur, slå ihjäl någon och slutligen däcka i en buske! Yaaahoo! Men... det får ske på fredag.. 3 dagar kvar.

Sjukt gamla men för jävla härrrrliga låtar! Mohahaha






Long time ago.

Yep, that's right! Länge sedan, och jag hinner verkligen inte med att skriva. Har jobbat klippt hela veckan men idag har jag varit ledig! Vaknade upp hos Sebastian och vi började storstäda. Så ja, det är vad denna dag tillbringats åt. Storstädning. Vi var även väldigt duktiga och fick upp alla tusen tavlor som vi köpt. Blev riktigt fint! Nu jobbar jag fram till fredag, sedan har jag min första lediga helg! Och det passar ju utmärkt med tanke på att jag och grisen då firar ett år tillsammans. Herrejösses... lika kär än! Vad är det han förtrollar mig med? Hum..

En dusch och sedan snusa kudde. Pöss!

Jobb, jobb.

Jobb jobb jobb jobb... hela tiden. Tog nog på mig lite för mycket tider skulle jag tro... får ju trots allt gå upp 05 varje morgon, och jag är ju ingen morgon människa. Blir lite mycket. Men men, bara kämpa på.. räknade ut att det bara är 21 arbetsdagar kvar av mitt nuvarande arbets schema. Puh! Hela min kropp skriker efter att få vila. Tur är det ju iallafall att jag faktiskt har riktigt sköna tider, dvs att jag slutar väldigt tidigt! Bara bita ihop och längta efter att få bränna upp alla pengar tillsammans med min fina fina gris.

Antar att kroppen känner sig lite schleten pga en 3 timmars lång cykeltur idag också, haha! Var bl.a. och tittade förbi nya boendet som vi snart flyttar in i!

Nä nu orkar jag inte mer. Godnatt.

La bomba.





Ångest.

Har aldrig varit så full som jag var i helgen. Inte på studenten, inte på Peace & Love... aldrig. Följde med Sebastian på släkt träff och träffade hans mamma för första gången (hon bor typ vid Växjö elr nå sånt) och nu skäms jag så mycket. Förbannade jävla fyllebussen!! Men de tyckte iallafall om mig i nyktert tillstånd så det är ju alltid positivt! Dock blev ju alla ganska fulla, men men... Kul hade jag dock och riktigt härliga människor! Börjar förstå vart Sebastian fått sin härliga personlighet ifrån, hihi :)

Höll ju nästan på o glömma att det faktiskt är min födelsedag idag! Haha! Så jävla tråkig ålder... Därför slutar jag skriva nu.

Dricka öl.

Jobb, jobb, jobb... men nu har min lediga helg kommit!! Satan vad skönt. Idag har jag legat borta vid Udden hela dagen tillsammans med Elin, och nå fick jag färg alltid... bränt sönder mig rättare sagt. Jaja! Ikväll ska vi till Lisa och dricka några öl och ta det ganska så lugnt skulle jag tro! Så... ja, det är väl lika bra att jag drar på mig lite läppstift så att jag sedan är redo att fara iväg! Ha en trevlig fredag! 

Ledig.

Yes, ledig imorgon så senare/ikväll åker jag till Sebastian för att pussas lite. Måste passa på, eftersom jag kommer jobba sjukt mycket framöver.

Så jävla varmt överallt och har ungefär hört 9 av 10 personer som tar kallduschar, så ja... jag ska väl försöka mig på det jag också. Dock vet jag ju att vattnet kommer sakta men säkert bara bli varmare och varmare, så det känns en aning meningslöst. Men försöka får man alltid.

Puss!

Butterfly.

1985 - 2008

Min älskade vän. Min fina bästa vän.
Hör du mig?











Jag springer tills jag hittar dig

Passagerare.




Kan vara världens bästa låt just nu. Den får mig att känna. Känna allt.


"Vid ett nedbränt stadshotell hänger minnen envist kvar. En gång var du min stad, nu finns inget av mig kvar. Jag är helt säker"


"Har du den där känslan? (Vilken menar du?) Jag menar den där känslan (Av att någonting) avgörande hände när jag var ouppmärksam. Att någonting försvann"


Säg att du förstår mig (Nej, vad menar du?) Jag vill att du förstår mig (Så vad menar du?) Du gör det mycket svårare än det egentligen är (Vad är min tystnad värd?)


"Och ni som kallat mig er vän, er har jag lämnat gång på gång. Jag har behandlat er som skit och jag ska lämna er igen. Jag är helt säker"


(Där inget är sig likt) Fast allt är likadant (När inget är sig likt) Vad är min tystnad värd? (När inget är sig likt) Fast allt är likadant (När inget är sig likt) Vad är min tystnad värd?


You're my family.

Åh... är på ett sådant "The-wrestler-humör" just nu. Vill se filmen, tjuta, älska och förstå filmens innehåll. Springsteen står ju även för låten i filmen som väcker så många känslor på något sätt. Åh... vad jag älskar sånna här tillfällen. Men ska sanningen fram i orden jag skriver, och då jag verkligen tänker på hur jag egentligen känner... så finns det inte ord för hur mycket jag egentligen hatar dessa kvällar.



Thinking of you.

Dagens låt, och självfallet i acoustic version!



Streets of Philadelphia.

Absolut... helt jävla självklart att det ska vara mulet på min lediga dag. Blir så less. Aldrig har jag varit så vit en sommar som jag är nu, och sommaren vill tydligen att jag ska fortsätta vara såhär ful och äcklig. Nåja...

Everywhere.

Slänger in ett par favoritlåtar! Känner att det är dags att förmedla lite musik igen!
Springsteen har blivit en av mina favoritartister, så därför får två av låtarna vara hans!

Onödigt långt prat i början på videon men låten är galet bra!










Born to run.

Har inte så mycket tid till bloggandet som ni märker. Öl och jobb sammanfattar mina dagar ganska så bra. Nä, nu vill jag återigen ut och svettas ihjäl. Love it.

Jag älskar vädret. Jag älskar livet. Jag älskar kärleken. Jag älskar min pojkvän så grymt mycket.

RSS 2.0