Bed rock.

Slänger in en skön låt som sätter sig skapligt mycket på hjärnan!


So hard.

Vaknade upp hos grisen och for sedan på stan och tröst-shoppade eftersom han åker inatt. Shoppar ju enbart sommarkläder så ja.. detta fick följa med mig hem och kommer få hänga med mig i sommar;


Tröja från H&M för 99:- och ett par "cykelbyxor" från Bikbok för 79:-



Halsband från Lindex för ca 100:- (kommer ej ihåg vad det kostade)


Bjuder på bilden o visar er mina nya solbrillor från Glitter för 80:-


Linne från GinaTricot för 130:-


Ett till par svarta shorts från H&M för 99:-


Do you remember.

Bjuder på en liten låt för att få lördagen lite pepp!
Alla som ska till hotellet ikväll - ha det så roligt!


Let's bring it back.

Morning! Har precis duschat och ska snart kleta på lite mascara för att sedan ta bussen in till Sebastian! Där blir det antagligen Melodifestivalen, laga mat och mysa. Sista dagen vi ses eftersom han imorgon någongång åker till Costa Rica och Las Vegas i 2 veckor :( Buhu... så ensamt det kommer bli! Fy. Men men... grisen kommer ju hem igen. Så ja... nu ska jag väl bege mig till Finspång för att sedan invänta bussen!

Twixrix.

Fy så trött jag är! Enda från att jag vaknade upp i Stockholm idag och trots att jag sov på tåget så är jag tröttare än någonsin! Ögonen faller ihop gång på gång. Lite tidigare idag var jag iallafall ute och övningskörde, 2;a gången i hela mitt liv och jag körde faktiskt ute på vägen dvs från Finspång till Lotorp. Haha så stolt var jag tills jag lyckades köra in i en snödriva :) RallyIda!! Nerå, har väl insett att jag och bilar är mer som fiender än vänner. Och speciellt den bilen jag kör med! Lyckligt nog ska den bilen skrotas nu på måndag (men ja, skulle ju dock inte förvåna mig om bilen återuppstår) Så ajjemen, ni kan ju tänka er vilken skönhet jag körde med idag! Förhoppningvis blir jag och den nya övningkörningsbilen väldigt fina vänner - och kanske simsalabim och huxflux kan jag känna det där förbannade dragläget... Allt som behövs är kanske lite kärlek? Ajjemen.. mer kärlek till bilarna.

         
                       Brrr.. ryser i hela kroppen. Här är helvetesmaskinen.
                            

Clarion Sign.

Jahapp, nu var man hemma ifrån Stockholm. Vi kom alltså iväg i onsdags trots en liten försening med tåget men som gick hur bra som helst! Väl inne i Stockholm checkade vi in på vårt hotell - Clarion Hotel Sign som var sjukt fint! Hela hotellet består ungefär av glas hehe :) Vi for ut och åt på en kinarestaurange och gick sedan tillbaka till hotellets spa. Efter en stund gick vi därefter in till hotellrummet och käkade godis samt myste tills vi somnade. Dagen därpå gick vi upp skapligt för shopping på stan! Jag åkte till Stockholm tomhänt och kom hem tomhänt haha! Shoppade ingenting, helt galet... Sebastian däremot köpte lite kläder. Förstår inte varför jag inte hittade något... lyckas ju aldrig gå på stan annars utan att lägga vantarna på något. Men men! På kvällen gick vi på en teater "Bruden som visste för lite" och som faktiskt var väldigt rolig och bra! Magen började skrika efter mat så vi avslutade kvällen på en restaurange runt 23 innan vi gick tillbaka till hotellet. Och ja, dagen efter så åkte vi ju hem igen!


         

         

         

Där är några bilder på hotellet! Vi bodde högst upp och längst åt vänster :)

         

Hotellets spapool låg på hotellets tak! Jag vart lite kärlekskrank där. Sjukt fin utsikt på kvällen då hela Stockholm lyser. Galet mysigt.

         

"Bruden som visste för lite" med Pernilla Wahlgren, Peter Magnusson och Martin Björk m.fl.


Helt underbara dagar tillsammans med min älskling! Världens bästa julklapp! Förutom att hotellet var jättefint så kan jag rekomendera frukosten! Möms!! Hur mycket pannkakor och Nutella som man bara orkar... klockrent. As gött. Fantastiskt. Möms.

Jag har även kommit fram till att jag faktiskt trivs i Norrköping. Tryggt, lugnt och en aning mindre. Inga stressade människor som buffar en i ryggen, man vet vart allting ligger och inom shoppingen så vet man tillochmed vart allting hänger som man är ute efter. Det räcker med några tågspår så man slipper virra bort sig. Det räcker med några restauranger så man slipper få beslutsångest. Och det bästa med Norrköping - man kan gå mot röd gubbe. I Stockholm big no no... men är du självmordsbenägen så gå du bara! För de som vill hålla livet i behåll - vänta på grön gubbe för helvete! Det är ju bilar överallt... och lyckas man ta sig över vägen levande när man gått mot rödgubbe så har man nog säkerligen skitit i brallan av alla tutningar. Jises...


Big no no.

Såg precis att Europe kommer till Peace and Love!! Europe!! Fucking Europe!! Jag blir helt galen... nu måste jag upp dit! Jag och Saab som pratat om att vi inte ska dit detta år pga att det är så mycket med studenten och att vi istället satsar på att åka utomlands... men Europe!!? New love in town, Carrie, The final countdown.. det här får inte vara sant! Är det sant? Det är sant!! Europe...

          

I like the old time.

Trots guldläge hela loppet så gör ni Sverige stolta med er silvermedalj!


Make it good for me.

Godmorgon! Vaknade tidigt idag trots allt... sitter och äter lite frukost och ska snart slänga in mig i duschen. Lite senare idag åker jag till Sebastian och sedan får man hoppas att vi kommer iväg till Stockholm imorgon! Som det ser ut nu så kan det bli lite svårt att komma iväg eftersom de flesta tågena fortfarande är inställda... oh förbannade snö! Men men, jag kan inte göra mer än att hoppas antar jag. Så sjukt dåligt av SJ (elr ja, egentligen banverket) usch! Hur som helst, hoppas att ni har det bra och att era planer inför lovet går lite bättre än mina haha!

              


Holding out for a hero.

Kan vara den vackraste bodyn mina ögon skådat!


Everything changes.

Nu blev det inget Stockholm imorgon! Alla tåg är inställda så det blev bara för Sebastian att avboka hotell osv... vi vill inte ta bilen upp eftersom vädret kanske blir som det blir. Men nu satsar vi att komma iväg på onsdag istället! Det kommer nog gå bra.. enligt vädret så ska det vara dåligt måndag och tisdag. Förhoppningsvis lugnar det ner sig så att vi får våra mysdagar i Stockholm :) Gulle.

Smokie.

Imorgon åker jag och min älskling till Stockholm :) Heja oss!


Let us live forever.

Igår runt 2100 bestämde jag mig ändå för att gå på den där "Kändisfesten". Jag for hem till Lisa först och gojrde mig iordning där. Det blev lite vin och öl innan vi gav oss iväg, och visst gjorde vi rätt alltid! Sjukt mycket folk och vi hade hur kul som helst, trots att vi båda gick ut nyktra. Vi var där en stund till 02 och sedan gick vi hem. Jag somna ganska snabbt. Inga bilder från igår men hamnade säkerligen på några bilder från andra kameror, usch och fyfan... hoppas bilderna aldrig kommer visas haha! Känner på mig att dom kan ha blivit fulast i världen :)

Let us die young.

Då har jag beställt en studentklänning! Hoppas den är lika fin i verkligheten som på bild, men det får jag hoppas på. Det roliga är också att den bara finns i ett par exemplar dvs tar den slut på internet sidan så finns den inte mer, vilket var ett av anledningarna till varför jag redan beställde den. De gör enbart klänninarna i några exemplar för att sedan tillverka nya och få nytt och fräscht hela tiden, så det känns kul. Hoppas att den kommer passa bara, annars vet jag inte vad jag gör hehe. Någon bild bjuder jag faktiskt inte på eftersom jag inte vet om den kommer passa ännu osv, men några andra finisar kan jag ladda upp :)


              

               

              

                                   Dessa tre är från Asos.com


Ooowoooho.

Nu har jag och Sebastian iallafall kommit fram till att vi åker till Stockholm på måndag och är där tills onsdag. Får se vad lilla grisen hittat på! Tycker iallafall att det här är världens bästa julklapp (i efterhand) av världens utantvekan bästa pojkvän i hela världen! Sjukt lycklig är jag... usch vad allt känns perfekt med honom! :)

Påminner er om Kändisfesten ikväll! Har ni tråkigt så klä ut er till en kändis och ha kul! :) Startar kl 2200 (18+). Själv ser det ut som jag stannar hemma.. :) Men man vet aldrig! Är sjukt sugen på att klä ut mig till en av mina idoler trots allt...
         
                 Om jag var blond skulle jag självklart klä ut mig till Marilyn Monroe!

New color, check.

Igår dränkes jag i hårfärg och resultatet vart tusen gånger bättre än innan (kan ej varit så svårt eftersom mitt hår var råttfärgat). Nu körde jag på en galet mörk färg, brun/svart blev det! Sedan kom Sebastian och bror E på middag. De lämnade mig dock i soffan runt 0030 någongång då de tog bilen och brummade hem till Norrköping igen. Idag blir det nog en soffpotatisdag. Går ju inte att göra något, ser knappt ut pga snöstormen. Hur som helst, jag trivs ändå ganska bra tillsammans med chokladkakan här hemma!

         

Blah blah blah.

Jajjemen såsom rubriken lyder heter Ke$ha's nya låt! Check it out!
(Hittar ingen video)





Tänkte även ge ett litet tips, om man inte har något att göra på lördag. Finspång har ordnat en "Kändisfest"! Alla ska vara utklädda till en kändis och den som är mest lik får ett pris (man behöver självklart inte vara utklädd) Men det kan ju vara en kul grej att för en gångs skull vara utklädd till sin idol! Har man inga planer så är iallafall detta ett alternativ! (18+)


The hardest part.

Har nu suttit och letat efter en studentklänning i flera timmar här på internet, och bara hittat två som faller mig i smaken! Vill fan köpa en redan nu så man har det gjort även om det inte kommit ut så många ännu... men känns som de flesta kommer ha klänningar från H&M elr GinaTricot, vilket jag då tänkt skippa.. får se om jag vågar klicka hem någon ännu eller om jag trots allt ska vänta till Stockholm. Har ni hittat någon studentklänning än?

You're so beautiful.

Kommit hem från Dodde (sebastian) precis och sitter med migrän och tycker synd om mig själv! Struntade i praktiken idag eftersom jag redan mådde dåligt igår. Imorse vaknar vi av ett gigantiskt BOM men jag är allt för trött för att engagera mig i det, men sedan händer det igen! Och då hör jag han mumla för sig själv "helvete... vi är för tjocka" elr något sånt haha! Hela sängen hade brakat ihop! Helt galet. Så ja... mitt lov har ju börjat nu! Inga direkta planer på vad jag ska göra förutom att jag och Sebastian ska åka till Stockholm några dagar (min försenade julklapp!) Ska bli underbart! Om ni kommer ihåg så skulle Sebastian åka till Thailand för ganska länge sedan, men han åkte ju tillslut inte. Måndagen efter lovet åker han iallafall till Costa Rica och är borta i 2 veckor. Han åker dit en vecka och sedan till Las Vegas en vecka. Så nu kan jag ju faktiskt ställa mig frågan; Vad ska jag ta mig till? Buhu...

              

Publishme.

Sitter nu i skolan och har lektion. Ska fara hem till Sebastian efter skolan så nu blir det inget mer skrivande här för idag! Hoppas ni har det gött! Puss.

Snart är det lov och denna fras är väl den som jag kommer säga mest;

Tre killar kommer gåendes.
Kille 1: Ey, vad är klockan?
Kille 2: Klockan?! Det är lov, jag vet inte ens vilken dag det är!


Stamp on the ground.

Vad tycker ni? Är orginalet bäst eller ej? Jag måste ju dock hålla kvar vid orginalet!





Down down.

Veckans babe blir såklart min fina vän Jenny!
Varför? - 1. Hon fyllde 20 igår! 2. Hon orkar vara urballad med mig.
3. Hon ger mig energikickar i skolans mörka dagar. 4. Hon håller på att sluta röka och är duktig som hållt upp i ett x antal veckor! :)


Hold my hand.

Haha sitter inne på Tjuvlyssnat.se och läser massor roligt som folk sagt till varandra på te.x. stan. Sitter och skrattar högt för mig själv här hemma, så nu bjuder jag på några stycken! Temat för idag är ju självfallet Alkisar som ni lär märka!

Två kvinnliga alkisar ~40 sitter och pratar om sex.
Kvinna 1: Min man vill ju inte ha sex!
Kvinna 2: Vad gör du då?
Kvinna 1: Jag använder en gurka istället och nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha!
Kvinna 2 och folk omkring börjar gapskratta.


I spårvagnen som är fylld med folk sitter en tjej ~20. Bredvid henne sätter sig ett fyllo ~50 och börjar prata med henne. Tjejen ser besvärad ut
.
Fyllot: Lyssna och titta nu!
Fyllot (skriker): Då var det biljettkontroll, om alla plockar upp sina kort så går det mycket fortare!!
En del folk börjar tränga sig mot dörrarna och ser smått panikslagna ut. Tjejen och fyllot skrattar högt.


Bussen är nästan tom, längst bak sitter en manlig alkis och pratar högt i mobilen.

Alkisen: Jaså han svimma? Men du rädda han?
Tystnad.
Alkisen: Ah men Conny, du är en riktig hjälte! Du finns där när man behöver dig, du ställer alltid upp! Du vet att jag finns där för dig med.
Tystnad.
Alkisen: Men du, kan du hjälpa mig med två öl ikväll? Jag har inga bra nerver.
Tystnad.
Alkisen (glatt): Men kanoners Conny! Du har ta mig fan räddat livet på två personer idag. Vet du va du är Conny? Du är en hjälte, en riktig HERO!


En alkis ~50, med mycket gäll och pipig röst, står i kassan på Konsum och ska betala.

Kassörskan ~20: Hejhej, Bosse!
Alkis: Hej! Hur känner du mig?
Kassörskan: Men jag vet ju vem du är, pappa känner ju dig!
Alkis: Jaha, jaha… Är jag snygg eller?
Kassörskan: Hmm… (Vrider på sig) Njaaaeee…
Alkis: Har ni smink här? Jag tror jag skulle se väldigt bra ut i smink. Jag har en kameraställning hemma, jag skulle behöva lite smink… Är jag snygg eller?
Kvinna ~45: Men Bosse, du kan ju inte ha smink på dig!
Alkis: Men… men… jag har ju en kamera. Hur vet du vem jag är?
Kvinna ~45: Du har ju alltid bott här, klart jag vet vem du är!
Alkis: Jaaa.. Ni blir aldrig av med mig!
Tystnad.
Alkis: Är jag snygg eller?


Två fyllon ~40 går på vagnen, sätter sig och börjar prata högljutt
.
Fyllo 1: Döh! Hörde du att Roger har bytt namn?
Fyllo 2: Va? Nää, kan man det?
Fyllo 1: Joo, det kan man tydligen!
Fyllo 2: Vad bytte han till då?
Fyllo 1 (kan knappt hålla skrattet inne): Droger!!


Ett gäng alkisar ~40 möter varandra på stan.
Alkis 1: Var fan är Leffe råh?
Alkis 2: Äh, men va fan, han är och skiter på Hemköp.


2 fyllon sitter längst bak i bussen när den enas telefon ringer.

Fyllo 1: Ja, hallå! Vem är du? Anders?! Näe du måste ha ringt fel!
Han fortsätter säga att personen på andra sidan ringt fel och lägger till slut på.
Fyllo 2: Men du känner väl Anders?
Fyllo 1: Ja, men jag orkade inte prata med honom.


(Full kille 20+ ska har precis beställt ett mål av en nybörjar-expedit 18+.)
Expediten: Var det bra så?
Killen: Ja, eller nej fan, kan man få flänsost på burgaren?
Expediten (ropar automatisk till chefen): Har vi flänsost till Whopper meal?


Crash.

Låtarna innan kan aldrig mäta sig upp mot denna gamla klockrena låt!! Love it!



Whatcha say.

Har varit inne på rockstilen en längre period och är det än, men hörde ett par riktigt sköna låtar för ett tag sedan som är allt annat än rock hehe :) Jag bjussar på ett par!









Forever young.

Är så jävla sur just nu... sitter hemma hos mamma, är ledig från skolan. Hade planerat att sova häcken av mig, men icke... vaknar av att jag nästan kissar i trosan pga att ett par jävla byggarbetare borrar sönder hela huset. Ni kan inte föreställa er hur högt det låter! Blir som när man är ute på krogen, man får skrika till varandra här hemma för att höra vad någon säger. Där for min lediga dag åt helvete... tragiskt.

It's good.

C.Kalla tog hem guldet!!! Helt sjukt så stark hon är... nästan så jag kommer skriva ut en bild på henne och ha som målbild i gymmet haha! Fyfan så gött!! Senare ikväll så kör även Anja Pärson, kanske får vi ett guld till...

Tyvärr går det ej att ladda upp några bilder. Internet hemma hos pappa funkar inte så vidare bra. Men lite senare far jag hem till mamma och då får jag skriva därifrån... känns lite mer värt då man kan ladda upp bilder!

Later.


Vancouver.

Nu börjar strax skidor i OS där C.Kalla kommer slåss om guldet och förhoppningsvis kamma hem vårat första guld! Därför måste jag hålla henne stöd här hemmai soffan, så jag får skriva efter loppet!

Valentine.

Helgen har varit fullsmockad. I fredags tränade jag ett pass så att jag trodde att jag skulle förvandlas till en svettpöl. Jag åkte sedan hem till Jonas tillsammans med min bror D. Hos honom var även Hanna, TB och Mattias. Vi lagade tacos, spelade spel, körde lekar och pratade.. och visst blev det några öl också. Väldigt trevligt och vi gick inte hem föränn 03 elr nå sånt. På lördagen fick jag gå upp tidigt då Sebastian kom och hämtade mig lite innan 13. Vi åkte hem till honom och myste, lagade mat osv. Idag har vi legat i soffan och varit lite kärleksfulla, men jag tog mitt pick och pack och åkte hem förut. Så just nu sitter jag hemma hos pappa och har ångest inför skolan imorgon... usch, ligger så mycket efter med några uppgifter som jag måste ta tag i. Efter skolan blir det iallafall ett träningspass och Erica gör mig sällskap! Anyway.. har ni haft en fin alla hjärtans dag? Jag hoppas det!


Tick tick bom.

Halloj! Börjar bli dålig att skriva här men har fullt upp. I måndags natt runt 02 kom Sebastian och hämtade upp mig och vi åkte hem till honom och somnade direkt. Jag hade ingen skola på tisdagen så vi låg i soffan hela dagen! Har varit hos honom fram tills nu då jag ungefär precis kom hem. For på stan en liten snabbis idag efter skolan och jag hittade ett par efterlängtade skinnbyxor! Men nu när jag väl lagt nävarna på dem så är jag ej helt säker på om jag ska behålla dem.. får testa mig fram och se. När jag bestämt mig för att behålla dem (som jag säkert kommer att göra) så slänger jag in en liten bild! Om ni inte orkar vänta på bilden och är sugen på ett par skinnbyxor så tycker jag att ni ska titta in hos KappAhl där dem finns för 500 kr :)

Road salt.

Halloj! Lite sent ute, men såg ni Melodifestivalen i lördags? Tyckte ni någon låt var värd? Jag såg det iallafall och hittade snabbt en favorit (bortsett från Salem Al Fakir som jag visste skulle så igenom!) En låt som jag fastnade riktigt mycket för var Pain Of Salvation - Road Salt. Många tycker säkert det är en besvikelse, och jag håller med på något sätt... man satt ju trots allt där i soffan och väntade på att grabbarna skulle börja slå sönder gitarrerna osv. Men trots att det inte hände så får låten mig att smälta och Daniel sjunger så jävla bra! Huh, jag tycker iallafall den här låten är klockren och jag hoppas hoppas hoppas att de går vidare från 2;a chansen!


Hallelujah.

Innan utgången i fredags gick jag och köpte en ny liten älskling som får glida med ett tag!



Från GinaTricot för 249:-


Pain of salvation.

Nej bloggen har inte dött och Ja, jag lever. Haft fullt upp med skolan och praktik och har dessutom inte varit hemma så mycket utan varit hos Sebastian. I fredags blev det iallafall utgång på Otten! Emelie fyllde 20 och Jossan fyllde 19! Vi var väl omkring 15 tjejer hemma hos Emelie, men väl inne på krogen så splittras man ju tråkigt nog. Jag träffade Sebastian, min bror och Robban så jag umgicks med dem + Lisa som jag hängde med hela kvällen! Jag tyckte det iallafall blev riktigt kul, nån okänd snubbe som tydligen var Sebastians kompis beställde in en mängd champange till oss haha! Jag såg inte en skymt av Paradise Hotel deltagarna, antar att jag hade fullt upp att skratta med mina vänner! Hela helgen har annars gått ut på att mysa med en underbar pojkvän! Hoppas ni haft en bra helg! :)

Worthwhile.

Pjuh, vilken jävla träninsvärk jag har! Var nere på gymmet även idag men tog det lite lugnare med tanke på att jag knappt kan röra mig och för att Erica och jag ska iväg till Medley imorgon! Just nu har jag även gjort klart en ungefär 5 månaders försen uppgift, men nu är den iallafall klar! Strax ska jag hoppa in i duschen och sedan funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig.. hela min kropp är helt förstörd och ögonen faller ihop om och om igen. Så.. nu säger jag godnatt till er alla! :)

My once.

Gårdagen var bra, jag och Sebastian lagade mat och någon Pollytårta som blev misslyckad men enligt mig sjukt god! Blev film och någon enstaka kram. Jag skulle upp tidigt och åka bussen till Finspång för att gå till tandläkaren... så segt. Har oroat mig hur länge som helst för den här undersökningen eftersom jag var helt säker på att jag hade ungefär 15 hål. Men jag hade inga!! Det som jag länge trott var ett hål var bara en bit från tanden som fattades haha! Så sjukt lättad, skulle vilja gå till tandläkaren hela tiden just nu! Inga hål och missa skolan, sjukt värt. Beställde även tid för ett tandsmycke för att fira! Hur som helst... tror inte mina tänder intresserar er så pass mycket så nu får det vara slut pratat om dom...

Såhär såg Lady Gaga ut på sitt uppträdande under Grammisgalan + Röda mattan. Haha hon är ju så sjukt cool och väcker som vanligt mest uppmärksamhet!

         

         

                         

RSS 2.0