Heavens door.

Besviken och orolig. Men det är sådan som jag är. Orolig.

Imorgon väntar sista dagen innan lovet! Helt underbart. Sista lovet innan studenten (om jag nu lyckas ta studenten med tanke på mössan och klänningen..) SUCK. Hur som haver - LOOOV. Älskade lov.

Passet har även kommit, så Manchester United får jag allt turen att se! Fantastiskt.
Märkte även att 300:- finns kvar på kontot sedan förra studiebidraget så dem ska jag snabbt som attans se till att supa upp! Öl öl öl. Bättre finns inte.
På lördag ser det alltså ut att bli utgång så att mina 300:- kan nyttjas, tjejerna tjatar att vi ska gå till HUGO. För två år sedan lovade jag mig själv att aldrig sätta foten där inne (vilket jag aldrig gjort)... Och jag har även sagt att sätter jag min 36a där inne så ska jag se till att bli portad samma kväll så jag aldrig mer behöver återvända.
HUGO är sämst, något som jag bestämt mig för och då är det så! Ser alltså ut som att jag får se till att bli portad i helgen... något tips?

(Kommer dock sluta med att jag lyckas dra med mig Enriqua till Otten istället!)

Finally.

Fångarna på Fortet kommer tillbaka i höst! Som jag längtat. Hoppas gamle Fader Foura fortfarande lever och kommer vara med! Snubben är ju klockren, han måste leva!

          

Fuck fuck fuck.

Jag är arg så arg så arg sååå arg... min studentklänning har ännu inte kommit och kan tillägga att det är över 1 månad sedan jag beställde hem aset. Kan Ida blivit blåst..? Börjar tro att det är mycket möjligt.
Och arg arg såå arg är jag dessutom för att min studentmössa inte heller kommit än. Kommer Ida att ta studenten? Knappast...

Jävla förbannade skit.





Smile for you.

Snart snart snaart är det lov o herregud vad skönt det ska bli! Sista lovet innan studenten, yiha! Grisen undrade om vi skulle göra nå kul på mitt lov, och det tackar man ju ej nej till. Han smsade och skrev att jag var tvungen att fixa ett pass. Frågan var ju då vad i hela friden vi skulle göra!? Duktig som jag var for jag och fixade ett nytt pass och lyckades mjölka ur han vart vi skulle! Det blev världens bästa svar! "England... vi ska kolla på Manchester United!" Blev så glad att jag inte än vet vart jag ska ta vägen! Sån sjuk upplevelse och en av mina stora drömmar!! Vi åker den 6 april och jag kan bara hålla tummar, tår och tänder för att jag får mitt pass innan dess! Haha vad fan händer annars..?! 

         

Lenovo.

Halloj! Sitter just nu hemma hos Dodde, han for precis på träning. Tänkte berätta lite om vad som hänt eftersom jag inte haft en fungerande dator..

Helgen har bjudit på mycket sport då jag i fredags åkte på hockey! LHC-Frölunda, det var ju trots allt SMfinal. Och yes, vinst fick vi se också. 3-2 och efter många velanden om jag skulle följa med Sebastian ut eller inte bestämde jag mig tillslut för att åka hem. 2 timmars stopp på MC hann jag och mina bröder dock med. Sebastian for ut och rejvade loss, men huxflux så låg han brevid mig i sängen ute i Lotorp runt 05, gött.
lördagen gick vi upp för att titta på broder D som spelade match. Ingen vinst där dock. Efter att iprincip frusit fast i marken så lyckades jag och Sebastian tillslut kravla oss upp till bilen. Han skjutsade hem mig och vi skiljdes åt varsitt håll, buhu.

Där har ni min helg! Hoppas ni haft det bra också! I'm back!

Vapiano.

Datorn fungerar inte så det är därför jag inte skrivit! Jag uppdaterar om allt som hänt och kommer att hända, antingen imorgon eller på måndag beroende på när jag kan få tag i en dator! Sorry! Take care!

Hey soul sister.

Kollade igenom datorn lite och hittade denna bild från Peace and Love! Hahaha vi stannade till hos ett par grabbar och fick sedan idén att försöka rita ögon på ögonlocken som ni ser på bilden nedanför! Gick dock inte så sjukt bra med tanke på att pennan var alldeles för tjock, jag och en kines bråkade om vem som skulle få måla och med lite alkohol i kroppen så blev resultatet åt helvete! Hahaha men fyfan så fult det ser ut ändå...

         

         
      Saknar även en liten vän som varit borta allt för länge.. o längre blir det :(

Breakeven.

Ungefär de bästa låtarna som finns jajjemen! Älskade.




Grape tonic.

Har precis kommit hem och sitter nu hos pappa. Efter skolan for jag till bror E för lite röttvin och småprat! Planerade även in att försöka åka på hockey nu på fredag eftersom LHC spelar... haha får se hur det blir med den saken, hur som helst så blir det isåfall säkerligen trevligt :)


         

                             Nu blir det lite smarrig Ris al a Malta! Möms.

Say your number.

Igår tog jag en liten sväng på stan tillsammans med Enriqua och huxflux fick denna lilla skönhet följa med mig hem! Summer news 2 fall in love with..


199:- från underbara älskade H&M.


Telephone.

Har försökt i några dagar nu att få fram Lady Gaga och Beyonce's video till låten Telephone men det har varit helt omöjligt. Den får ju knappt visas någonstans eftersom den anses vara en av de snuskigaste videor som gjorts. Efter många om och men så hittade jag den tillslut men då kan man såklart inte länka videon osv... Gjorde nu ett nytt försök med resultat, men märker att den här är lite omgjord tillskillnad från det riktiga orginalet. Men det här får duga, och yes... jag tycker det är den grymmaste videon jag någonsin sett! Så sjukt välgjord! Äe, bästa musikvideon som finns! Gaga kommer bli 2010's (framtidens) stilikon! Grym!!


Shut it down.

Inget skrivande här, har varit en aning upptagen i helgen! :) I fredags for jag till min älskling en liten stund och lagade mat tills han for på match, då tog jag kära spårvagnen runt 19 hem till Enriqua där hon och jag tog ett par öl, shots och spelade tvspel. Mycket trevligt! :) Sebastian kom sedan och hämtade mig där och vi åkte hem till honom igen! Och igår tillbringades hela dagen hemma hos Sebastian, tills kvällen då vi åkte hem till mig och jag gjorde bakadpotatis osv :) Tänker dock inte nämna hur det gick. Och slutligen - idag har vi inte gjort något! Han åkte precis hem och jag har inga planer. Ska se Liverfool - Manchester U snart iallafall.. Jaha, det här var min helg. Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! :)


Stereo love.



Slänger in en skön låt såhär på lill-lördagen! Låten finns i sjukt många versioner, men denna tycker jag är bäst!

Edward M.

Nu har jag kommit hem från min karl och jag kan bara säga såhär; En av de lyckligaste dagar i mitt liv då jag fick pussa på honom igen!


Shalala.

För er som inte hittat en studentklänning så finns dessa nu ute på Nelly.com
Eftersom jag bloggar om plaggena så blir inte bilderna större!
Klicka in på sidan och kolla om någon passar dig :)

New Lace SEK 949, Ida Sjöstedt - NELLY.COM
Galet snygg!


Megan Fox Lace Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM
Min favorit!


Spirit Corsage Dress SEK 159, Vila - NELLY.COM
Enkel och fin!


Sparkling Tube Dress SEK 399, Club L - NELLY.COM
Paljetter :)


Embroidery Halter Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM
Denna är dock Creme färgad, men enligt mig gör det ingenting!


Over the rainbow.

Dagens vill ha: Öl och sommar!
Dagens klädsel: Skinnbyxor och linne med tryck + svart kavaj.
Dagens smink: Ingenting.
Dagens frisyr: Slarvig knut.
Dagens händelse: Jag har pluggat!!! Lite grann..
Dagens låt: Johnny Clegg - Dela
Dagens planer: Dricka öl med Enriqua.. men som inte blev av :(
Dagens roligaste: Min onda högerskinka..
Dagens favorit: Enriqua såklart!
Dagens köp: Nezeril
Dagens godis: Två chokladbitar från min Paradis ask mohah
Dagens humör: Glad glad sååå förbannat glad!!
Dagens ord: Draaaaa mig baklänges!


I'll be there.

Har studiedag idag och vaknade tidigt imorse också! Förstår inte vad det är med mig haha. Men det var dock riktigt bra eftersom jag har ett prov att ta tag i tills på onsdag.. och imorgon lär det ju inte bli något plugg eftersom griseknoen kommer hem. Annars då... idag ska jag åka in till Enriqua och dricka öl, om klockan inte blir för mycket vill säga... jag måste vänta på skjuts dock. Och Enriqua mådde inget bra, så ja.. vi får se hur det blir med den saken! Hur som helst, Nu - tillbaka till pluggandet..


My dodd, pig n baby.

På tisdag kommer min Dodde, gris, älskling, mongo och underbara pojkvän hem!! Jag har ungefär längtat ihjäl mig. Så jäkla skönt kommer det bli att få pussa på honom igen! Hihi..

       


Shoreline.

Sjukt bra låt som gör mig sällskap här i ensamheten.
Anna har gjort om den till en lugnare variant från Broder Daniels låt Shoreline.
Lyssna och njut. Älska.


We are shadows.

Jaha, nu sitter jag ytterligare en gång ensam här hemma. Pappa har åkt iväg, likaså bror D. Hatar att somna ensam i det stora läskiga knarrande huset. Brrr. Vad ska man göra liksom? Äta? Städa garderoben? Röka inomhus? Dunka åt helvete för hög musik? Buhu finns inget att göra. Ligga i soffan klarar jag inte av, är sjukt rastlös så jag måste hitta på något nu. Jag kan ju börja med att gå den långa vägen ut till köket, böja mig ner efter en Loka, leta fram kapsylöppnaren, gå tillbaka till soffan och klunka i mig den 4;e sedan kl 18... mums?

After ski.

Nu har jag kommit hem och det var sjukt skönt att vara ute så länge! :) Åkte längdskdor och hittade sedan hela tjocka släkten som satt ute i skogen och grillade hehe. Mamma och iprincip alla hennes syskon och deras barn. Jag stannade till och tog det lite lugnt, grillade och pratade. Sjukt skönt, kändes verkligen som att vara i fjällen. Nu ligger jag i soffan och är en aning trött... ingen aning om vad som händer nu. Återstår att se! 

         

         


Sunshine.

Har aldrig vaknat så tidigt i hela mitt liv (självmant)!! Herrejösses. Men men, gött det. Nu ska jag faktiskt slänga i mig lite frukost och sedan fara ut i det fina vädret! Jag ska nämligen åka längdskidor hehe :) Hörde även att alla mina kusiner ska samlas någonstans för att grilla och bara vara ute, så jag tar nog och åker dit (om jag hittar).. Ska bli sjukt skönt! :) Hörs senare!

         

Happy birthday.



Grattis på din 18årsdag Elin! Hoppas du får det bra! Miss u.
(Har enbart den här bilden på denna dator)


Love hangover.

Lägger antagligen upp bild på tandsmycket imorgon! Mår inget vidare just nu. Därför blir det ansiktsmask, soffan och godis. Hoppas alla får en fortsatt bra fredagkväll! Shake that ass!!


Awesome thing.

Imorrn väntar tandläkarn (brrrr...) men denna gång så ska jag efter många om och men äntligen sätta dit tandsmycket! Kostar runt 500:- och smycket kan iprincip sitta hur länge som helst :) Får bara hoppas på att det kommer se lika bra ut i min mun som i alla andras haha! Jag ska dock ha som på bilden nedanför, en liten diamantfärgad!

                 

Biggest loser.

Usch vad trött jag är! Kom hem för inte så länge sedan efter att ha spenderat dagen på Centralbadet där jag även simmade i ca 1 timma innan jag fick hoppa upp ur vattnet och springa och byta om eftersom bussen gick. Skulle träffat Elin idag men jag kom ju hem så sent... nu sitter jag iallafall här hemma och försöker att motstå "Ballerina kladdkaka"... herrejösses! Har ni testat dem? Gör det! Och ja, doppa i mjölk... m-m-m.

         

This is my life.

Har precis kommit hem från titten av flaket och det blir nog hur bra som helst! Pappa hade fixat ett i en bra storlek, går ju inte att köra med hur stort som helst inne i stan. Kommer säkert bli hur bra som helst! Körde även hem sedan, gick bättre än väntat haha! Nehe, ska upp och rensa ur garderoben lite innan Efterlyst börjar kl 21! :)

         

         
                                               BIG NO NO...

         
                                       Sommar... BIG YES YES :)

Tonight.

Efter mycket "bråk" med flaket så verkar det mesta nu löst sig, äntligen! Jag och mina vänner åker på mitt flak, och den andra halvan av klassen får fixa eget! Så var det med den saken! Ska dock om några minuter åka och titta på flaket för att se att det räcker till osv. Därför måste jag kila nu!

         

Så sjukt. Tänk att det är mindre än 3 månader kvar tills jag och mina vänner skriker av lycka, kastar våra mössor och beger oss ut i vuxenlivet! Jag ska ut i vuxenlivet! Jag!! Det har varit så underbart att tillbringa all tid med mina vänner och lära känna dem! Jag älskar varje del av dem och jag längtar så galet mycket tills studentveckan drar igång så att vi får uppleva mer tillsammans! Student 2010, jag kan knappt tro det. Mindre än 3 månader kvar och jag har fantastiska vänner, är kärare än någonsin, solen skiner... får man vara såhär lycklig?

Honeyboneyponey.

Nu har min älskling varit borta i en vecka, vilket betyder att det bara är en vecka kvar tills jag får pussa på honom igen! :) Måste säga att det verkligen på något sätt är kul att vara ifrån varandra! Låter lite sjukt kanske, men jag längtar ju till och med efter hans värdelösa sånger han sjunger! Längtar efter att han äter kaviar och sedan blåser på mig, eftersom jag hatar lukten mer än något annat. Längtar att få snärta till honom på rumpan varje gång jag går förbi honom, längtar efter att pussa honom i nacken. Längtar efter att dansa mongodansen tillsamans med honom och jag längtar att få spela Yatzy med honom! Såklart längtar jag efter att få gosa med mysmagen och så längtar jag efter att få kalla honom Grisen och Dodde.
Så ja... vi kan väl säga att jag längtar efter honom lite iallafall! :)


Be what you wanna be.

Morning! Tog en ledig dag idag, så jävla skönt! Dock hade vi bara en lektion som är "avslappning" och då tänkte jag att jag lika gärna kunde vara hemma och sova! ;) Ska dock in snart och träna tillsammans med Enriqua! Hade tänkt att både köra gym och sedan simma en stund så jag blir väl borta ett tag! :) Nu ska jag iallafall sätta på mig solbrillorna och gå ut en liten stund! Solen skiner och jag bara älskar den så sjukt mycket!! Ska försöka fixa lite rester som jag har kvar i skolan idag också, och även hinna med att rensa ur garderoben. Måste få platts med allt nytt jag köper! :) Men kommer ju dock inte hinna med allt hehe...

         

                                  Saknar mitt långa hår en aning :(

Take me home.

Halloj. Eftersom jag inte har viljat skriva som ni säkert förstår så får jag väl berätta om min helg nu istället...

I fredags drog jag, bror D, mamma och hennes polare till Olearys för en bowlingrunda! Därefter blev det rejv hemma hos Lisa! Runt 20-30 personer i hennes lilla etta hehe :) Sjukt kul var det iallafall!

Igår hade jag inte lust med någonting men runt 20 kom iallafall TB hem till mig för att göra mig lite sällskap. Vi såg först på Andra Chansen i Melodifestivalen och sedan började World Trade Center filmen. Riktigt skönt att hon var här, dessutom var det ju länge sedan jag träffade henne. Vi tog det alltså bara lugnt med godis och massor prat! Älskvärt!

Det är även 5;e året irad som jag nu lovade mig själv att aldrig aldrig aldrig mer titta på Melodifestivalen. 90% av alla svenskar har ju varken hörsel eller sinne för musik, vilket var väntat eftersom att vi har blivit fiasko i varje Eurovision sedan flera år tillbaka. Jag blev så arg, och nu var det verkligen droppen. Den största frågan är ju dock; Hur i helvete kunde Pernilla W slå Pain of Salvation? Hur är det möjligt? Jo, eftersom inga svenskar tycks höra att Road Salt är en av de bästa bidragen som någonsin varit med i hela Melodifestivalen..

        

                                                        För mig är ni vinnare!

Adore you.

Följde inte med till Stockholm, vilket var bra ändå... två dödsfall på en dag, det är mer än vad jag tillochmed klarar av. Har inte lust med någonting. Därför slutar jag skriva nu.


Change history.

Imorgon direkt efter praktiken kanske jag far upp till Stockholm tillsammans med Saab! Sorgligt nog ska vi köra upp hennes saker... hon flyttar in till hennes pojkvän i några månader :( Sjukt ensamt kommer det bli här hemma. Om jag följer med henne stannar jag iallafall till söndag. Usch, blir lite deprimerad att tänka på det. Inga lotorpskvällar med filmer, popcorn, öl och något meningslöst samtal. Haha sjukt hur mycket Saab och jag bara "slösat bort" tiden haha, men alltid har det varit en "bortkastad tid" som uppskattats så jävla mycket! En bästa vän som man inte behöver göra någonting med för att ha kul... hur bra är inte det? :)

         
                             Saab och jag på Peace and Love 09


Sky.

Nu är jag hemkommen från praktiken och gymmet! Körde ett sjukt hårt pass idag och börjde mig ner i min trötthet på jakt efter vattenflaskan då jag boxade in huvudet i någons mage - jajjemen, ner tittar Thomas från "Ensam mamma söker" (han som dejtade Helena) haha, han fick nog en svettfläck på sin tröja efter min panna skulle jag tro! Har letat på internet efter någon bild på honom för er som inte minns, och hittade tillslut en! Men nu kan jag inte ladda upp den...? Suck. Dock tror jag inte ni är så intresserade av vem det är ändå hehe!


I'll be fine.

Helvete har återigen fått magkatarr :( Är tydligen orolig och stressad. Och ja, är väl båda just för tillfället så det ante mig att jag skulle få det förr eller senare. Har ätit tabletter och ska snart lägga mig i soffan och försöka sova ett tag. Har inte sovit vidare bra denna vecka heller så är sjukt trött. Jag slänger iallafall in en liten sommarlåt som är värd att lyssna på!



                    Musikvideon är tydligen blockad så jag fick ta ett randomklipp!

In my head.

Nähä, imorrn blir det ingen tandläkare eftersom hon precis ringde och sa att hon var sjuk. Tandsmycket får alltså vänta tills nästa fredag!

Farewell.

Har precis pluggat klart! Suttit med en uppsats iprincip hela dagen för att få den bra! Skriver om "Att vara annorlunda". Och ja.. vad är det egentligen i samhället som är annorlunda idag? Inom musiken, filmer osv. Hur som helst, nu är jag klar!! Och denna låt har fått göra mig sällskap under hela dagen, och jag kan bara säga; världens bästa plugglåt!

         

                          Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan? 
                                            Hallå.. är du där? Hallå..

I'll cry for you.

Är så jävla pissed off.
Du.. exakt du! Låt bli. Lägg ner!!
PS. Hoppas du raderade det!


Stay in V.

På min lediga dag fick jag pallra mig upp ur den underbara, varma, älskade säng för att bege mig till en av mina fobier; tandläkaren! Skulle lägga lite plast som försvunnit på en tand, men eftersom tandläkaren här inte ens är utbildad (det kan dom inte vara?) så visar det sig när jag kommer dit att jag istället måste borra i tanden eftersom jag har ett hål!! Blev nästan lite tårögd där i stolen, men som vanligt så kan man skylla på att lampan bländar för mycket i ögonen (någon positiv funktion har den där irriterande lampan trots allt..) For hem innan tandläkaren ens märkte att jag var ur stolen och nu sitter jag här och är bedövad upp till örat. Hit me!! Ska aldrig mer gå till tandläkaren. Fast ja... det kan vara svårt att undvika eftersom jag ska tillbaka redan på torsdag.. men då är det för att piffa upp en tand genom att spackla dit ett tandsmycke. Får se hur det blir med den saken.. har en känsla av att om jag går dit så kommer dom ta en undersökning till "när jag ändå är där" och hitta något fel. Bu.

         

Det här är tydligen en mask som ska få tandläkarrädda människor att bli lite mer bekväma osv. Skulle min tandläkare ha på sig en sån där skulle jag nog garva ihjäl mig först men sedan bli livrädd, jag menar... kul till en början men ganska läskigt när det där skrattande monstret tar fram alla läskiga prylar.

The dirt.

Bror E ringde mig för någon dag sedan då han var på bok rea i Linköping. Jag sa åt honom att leta efter någon rockbok, och hem kom han med The Dirt som handlar om rockbandet Mötley Crüe. Så sjukt jävla galet bra verkar den! Ska läsa den så snabbt jag får tid, eftersom det här säkerligen är en bok man inte kan släppa ifrån sig.



Mötley Crüe är världens mest ökända rockband. Whisky och porrstjärnor, bilkrascher, svart läder och höga klackar, överdoser och död är alla ingredienser i Mötley Crües liv – det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt. Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade sin dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror.

Och det är bara början...


Teamwork.

Jaha nu har farmor stickat OSmössor till hela familjen Andersson!
Sweet! Synd att OS är slut nu dock... men man får använda dom ändå!


RSS 2.0