Months of happiness.

Just ja! Höll ju på att glömma - Kommer inte skriva något imorgon eftersom jag och grisen har stått ut med varandra i 6 månader då! Hehe sjukt bra.



P  U  S  S


Taking the stage.

Jajjemen nu har jag träningsvärk i magen så in i efter träningen förut! Så nu har jag suttit med Abtronicen i någon halvtimma för att jag tänkte att det kanske kunde ta bort träningsvärken en aning... men känner ingen förbättring än. Lär ju ha skapligt ont imorgon och då ska jag även till Medley och träna! Fick precis ett sms av Erica att jag ska hänga på henne! Vi två har ju pratat mycket om att vi måste komma i form lite grann till sommaren iallafall.. och eftersom vi båda har praktik där så får vi även träna osv. Det ska bli riktigt kul! Alltid roligt att ha någon att träna med tills man kommer igång igen! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan ska jag sitta fastklistrad framför En annan del av Köping och Wallander innan läggdags! Far nog även hem till Sebastian efter träningspasset imorgon, men jag får se om vi hörs något mer tills dess.. Puss!

No more.

Har glömt o visa er en magtröja som jag köpte förra veckan! En liten färgglad sak som nog kommer bäras mycket trots allt :) Fanns såklart i fler färger... tänkte satsa på en korallfärgad men eftersom hela min garderob består av sån färg till sommaren så tog jag denna! Inne på VeroModa för ynka 80:- haha!

              


Forgive but not forget.

         

Jag har nu vaknat till liv och ska träna lite grann innan världens match börjar; Manchester United - Arsenal. Funderar även på att ta längdskidorna och åka en skaplig bit... men det är nog bara någon galenskap som flugit i mig eftersom om jag nu skulle bestämma mig för att göra det så skulle jag klä på mig så mycket för att inte frysa ihjäl och när man väl åkt en stund så skulle man svettas som en gris.. så nae, tränar nog inomhus trots allt! Återkommer senare.

Must go on.

Sitter nu hemma hos pappa och tittar på tv. Har varit världens sämsta lördag genom världshistorien tror jag... ingenting på tv, inga filmer, inga roliga personer... mitt bankkort funkar inte av någon anledning så jag kunde inte köpa Nezeril tidigare idag och imorgon är Apoteket inte öppet.. lär väl dö under natten så det spelar väl ändå inte så stor roll... önskar att jag aldrig blivit beroende.. och önskar att jag aldrig blivit så beroende av mjölk heller! För när man inte har något att göra - yes, då dricker man mjölk tills man stupar.. tur att det är gött.

Och nej, det går inte att ladda upp någon bild. Hurra.


The same.


Letat som en tok efter det här halsbandet! Om någon vet vilket H&M det finns på eller vilken avdelning så måste jag veta det!! :) Så galet snyggt...

Hold on.

Yes please!!
Shoppar redan sommarkläder och har hittat lite grann som måste beställas, snarast!






You're the one.

Hello! Första dagen på praktiken, var helt OK... trots att jag hatar praktik. Fyfan så sjukt tråkigt det är, men men.. Är ju på Centralbadet och allt gick ganska bra. Kommer lite mycket folk ibland och jag får en del panikattacker hehe.. Började 11 och slutade 16. Ska ju dit imorgon med, vid samma tid skulle jag tro. Hade även tänkt att gå till Sebastian efter prakiken imorgon men fick precis reda på att han ligger hemma och är sjuk :( Så jag får väl se om han vill att jag kommer och tar hand om stackarn imorgon eller inte..

               

After eight.

Veckans babe är George Clooney!
Varför? 1. För att han just nu är i Sverige och spelar in sin film!
2. För att han är grym och blir snyggare o snyggare med åren..


Lou reed.

Nu har jag fått lite ångest... sedan jag började 3an har jag inte gått en enda hel vecka! Har varit ledig varje torsdag och fredag (pga att jag inte fick någon praktikplats). För att få G i kursen måste jag fixa en praktikplats för detta halvår, vilket jag gjorde på Centralbadet när jag var där förra veckan. Men fy helvete vad jag kommer vara trött!! Egentligen har jag ingen anledning att klaga på något eftersom jag varit ledig iprincip hela halvåret, men nu ska jag helt plötsligt vända det där och börja gå hela veckor - ändra fram till sommaren! Haha herrejösses... hur ska det här gå!?

Hur som helst, nu ska jag strax hoppa in i duschen, kl 1700 kommer Sebastian och hämtar mig. Han ska dock spela från kl 1800-0700 elr någe sånt, så jag får se vad jag hittar på... hoppas han laddat hem något åt mig att titta på! :) Ne, nu måste jag försöka fixa iordning lite här hemma innan jag hoppar in i duschen! Hoppas ni alla har det bra!

Walking in Memphis.

Tacosen blev godkänd och jag fick sällskap av Gose, Eric och David. Strax efter att käket var avklarat och uppätet så for Sebastian och Eric iväg. Eric till någon kompis, och Sebastian hem till Peter för att spela antar jag. Själv sitter jag och funderar över vad fan jag ska göra... har inga filmer och ingenting går på tvn. Annars får jag väl rota fram någon gammal film.. som Eva & Adam kanske, dom funkar ju faktiskt alltid - i alla tillfällen. Anyway, hoppas ni haft en bra kväll!

         

In your eyes.

Something in your eyes makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself in your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

A window breaks down a long dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright cause I have you here with me
And I can almost see through the dark there is light

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much

It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I come from



Dirty trix.

Idag blir det lugnt! Min bror kommer hit och vi ska laga mat. Tacos lutar det åt. Får även se om min lilla prins vill ha mat också! Men nu ska jag väl hoppa in i duschen och försöka bli lite fräsch kanske... Men just nu spelar ju faktiskt Manchester United, så duschen får helt enkelt vänta ett tag till! :)

Hope for Haiti.

Jag har nu varit duktig och gett 100:- till jordbävningen i Haiti. Inte mycket enligt vissa, men alltid något! Bättre med en liten gåva än ingenting alls!

To be with you.

Tänker inte ens skriva något om bowlingen. Inte värt det.
Annars blev det utgång igår, fast bara i Finspång. Och herrejösses vilka äckliga folk det finns... som om dom inte sett en tjej i hela sitt liv. Förpeppet ägde rum hemma hos Lisa och sedan for vi vidare ner till Linus i någon halvtimma innan vi gick ut och mötte upp min bror och Jonas. Det var ganska kul trots allt! Har inte rejvat loss med Lisa på ett tag så det blir alltid händelserikt med henne!

Eftersom utgången inte var planerad så la jag mer tid på sminket än kläderna. En hatt fick sitta på hela kvällen, rött läppstift och höga klackar :)

              

Lose myself.

Fyfan... sitter här med tårfyllda ögon! Har precis sett klart sista säsongen av Prison Break. Det slutade lyckligt men usch så sorgligt. Tänk att man kan bli så besatt av en serie! Haha ne, usch vad ledsen jag är. Så fint. Nu är allt slut... nu är allt verkligen slut! Vad ska nu förgylla mina dagar?

         

Rise against.

A w e s o m e !


Rules of war.

Riktigt skön dag! Trots mitt gnällande att jag fick gå upp tidigt så är jag för en gångs skull glad över det! Jag for till gymmet och tränade faktiskt riktigt hårt :) När jag kom hem och ända fram tills nu har jag suttit med fötterna i fotbad, ansiktsmask och inpackning framför Prison Break. Kom precis ut ur duschen, så sjukt skönt! Det här borde man göra oftare...

Imorgon blir det även då att gå upp tidigt, jag har nämligen ett möte på Centralbadet kl 1400.. efter mötet går jag hem till en sovandes Sebastian och väcker honom! :) Vi ska nämligen och bowla imorgon så jag hoppas han är riktigt morgontrött så att han misslyckas på bowlingen, han får gärna ha ont någonstans också.. handen skulle givetvis passa bäst! Oh jag kan bara inte förlora!! Önska mig lycka till och håll tummarna för mig!

         


Carrie.

Suck... väcktes tidigt idag. Är så sjukt trött! Men nu ska jag iallafall hinna till gymmet..

         

Tell the whole world.

... men sedan kom världens underbaraste pojkvän och gjorde min kväll genom att skicka låten nedanför. Nu struntar jag (nästan) i att jag missade P3GuldGalan.

Dock skickade han videon, men det går inte att kopiera HTMLkoden, så fick helt enkelt ta det här random klippet..



Jag älskar dig.


New love in town.

Har precis kommit hem från Saab och ska nu gå och sätta på Prison Break! Ingen skola imorgon så det lär väl bli att vara uppe hela natten! Fick dessutom precis reda på att en grupp på Facebook som jag gått med i inte står för det som dom säger dvs "2kr till jordbävningen i Haiti". Det är tydligen en Nekrofilförening som ligger bakom hela gruppen! Dock så kunde ingen ha en aning om det här, men det känns ändå wierd att ha varit medlem haha! Men gruppen är nu borttagen! Jag hade även glömt bort att P3GuldGalan var ikväll på tv.. jag missade den! Så sjukt less är jag.. det var ju kvällens höjdpunkt!! (eftersom handbollen var pinsam...) Helvete..

In the morning.

Hello! När Sebastian åkte på träning igår så passade jag på att se en film "My sister's keeper". Kan inte förklara hur underbar den var. Helt klart min nya favoritfilm. Grät o grät flera gånger om. Har man haft en person inom familjen med cancer så blir det helt... jag vet inte, filmen bara träffade mig rätt. Det är verkligen en film som jag tycker alla ska se. Hur långt är man som förälder beredd att gå för att rädda livet på sitt eget barn?


Pictures.



Imorgon har vi bara två lektioner. Tummen upp. Och efter det går jag hem till min bebis och sover. Två tummar upp. Åh, har nog aldrig mått så bra i hela mitt liv! :) Puss till er alla!


Love you.

Nu ser jag på En annan del av Köping, mitt favvisprogram! När det är slut ska jag gå upp en sväng till Saab och prata lite.. men först måste jag blåsa håret. Duschade vid 17 och sitter med handduken runt huvudet fortfarande.. kan ju bara tänka mig hur håret ser ut haha.

         


Bless you.





Där var shortsen som jag fixade lite på :) Duger iallafall. Med en lite längre tröja till så blir det nog bra! ... Och kanske en liten hatt till också! :)


Runway.

Gick upp vid 15 idag och har inte gjort mycket sedan dess. Elr.. jag fixade faktiskt ett par shorts till sommaren av min brors gamla jeans! Och fy fan vad jobbigt det var när jag skulle få dom slitna med hjälp av sandpapper... kramp i hela armen haha! Men det blev snyggt. Har letat efter ett par jeans shorts som är väldigt slappa och stora, och så låg dom helt enkelt i min garderob :) Dom blir säkert att använda någon dag i sommar då man bara kör på en enkel och slapp outfit. Bild på dem kommer senare ikväll kanske :)

         

Boom boom.

Haha här har vi bilder på när världens längsta man möter världens kortaste!
Helt galet!!






Armani.

David Beckham har ju varit kalsongmodell för Armani men ersätts nu av Cristiano Ronaldo. Men vem gör bilderna bäst egentligen? Jag röstar iallafall på Beckham trots allt. Han ser mer manligare ut! Visst kommer Ronaldo vara sjukt snygg när man enbart ser honom på bilderna ofcourse, men.. ska man gämföra bilderna så gör Beckham dom faktiskt bättre. Elr?

         

                   

Keeper.

Efter många funderingar igår kväll så blev det till slut att åka hem till Sebastian och ta det lugnt, och spara pengar istället vilket var skönt det med. Skjutsades precis hem av honom och sitter nu hemma med mina två bröder. Får se vad som händer ikväll!


Happy b-day.

Grattis till min lilla Enriqua som fyller 19 år idag!!


Sexy bitch.

Vaknade för inte så länge sedan och ligger i soffan och ser film. Ingen aning om vad som händer idag.. Enriqua ska festa dock, hon fyller nämligen 19 imorgon! :) Men det ser en aning svart ut för mig.. har inga pengar alls! Känns sjukt tråkigt eftersom hon nu fyller år.. men finns inte så mycket jag kan göra. Får dra med henne ut när jag fått pengar och fira henne då. Lisa ska dock också festa ikväll.. men jag får se vad som händer. Just nu är jag så sjukt trött så det skulle vara skönt att bara vara hemma.. men det är ju fredag trots allt! Hoppas ni får en bra kväll!


Stay away.







Så sjuukt sjuuuukt sjuuuuuukt snygg frisyr.


I just love you.

Hemkommen från Saab! Vi gjorde inte mycket förutom att prata om sommarplaner! Tog även en runda in till stan. Jag lär inte somna på några timmar så jag ska nog sätta på Prison Break när jag lägger mig i sängen. Ska först och främst sitta uppe och vänta på att min bror kommer hem någongång.. lite ensamt här hemma hihi :)

Sound.

         
Som ni förstår har jag varit hos Sebastian, och igår lagade jag mat åt honom medan han var på träning! Och jag lyckades!! Fan va bra. Men nu ska jag masa mig upp till Saab för att umgås och fläska :)


Four hands.



Jag har allting jag önskat mig. Jag är så jävla lycklig.


I lost my colour.

Yes!! Studentkryssningen är bokad!! Vi fick sista platserna, så sjuuuukt gött! Dock en plats ledig i vår hytt, först till kvarn :)

         

New love grows.

Då har man varit hos reumatism läkaren, men inte blev jag klokare på något, och något gymkort gick inte att få bidrag till heller.. men det är ju Finspångs sjukhus som vi pratar om haha. Min skola skulle iallafall försöka hjälpa mig med bidrag, så jag hoppas dem kan göra något. Nu ska jag iallafall ner på gymmet och träna en liten stund!

        


Broken love song.

Pete Doherty är i Stockholm och jag är så jävla sjukt less över att inte jag är där!! Jävla jävla skit!!

Imagine.

Veckans babe är faktiskt... John Lennon!
Varför? 1. För att jag tycker det är sjukt coolt att han besökte Yoko's utställning där hon hade ställt ut ett äpple på ett podium och John Lennon var så fräck att han gick fram och bet en stor tugga av äpplet, på så sätt kom han i kontakt med Yoko. (På så sätt kom han antagligen också på loggan till Apple Corps) Därefter blev dem ett par.
2. Han är även veckans babe eftersom hans musik är så sjukt älskvärd.


Rock + roll.

Imorgon slipper jag dock skolan, ska till min reumatismläkare och prata igenom en massa saker! Hoppas så sjukt mycket att Sjukvården kan ordna något Medleykort till mig så att jag kan gå och simma! Har inte råd att betala gymkort längre, månad efter månad.. något bidrag tycker jag iallafall att jag borde kunna få på något sätt, eftersom jag måste träna pga sjukdomen.. tycker inte att jag själv ska behöva betala allt, men det återstår helt enkelt att se tills imorgon! Hoppas ni håller tummarna lite grann för min skull.. :)

         


Apple.

Första dagen i skolan.. var som vanligt - sjukt tråkigt. Behövde inte åka buss imorse iallafall haha, Sebastian hade varit hos sin polare och spelat poker hela natten så han kom hem till mig vid 07 och åt frukost, sedan åkte vi till skolan hihi :) Slutade dock vid 12 så det var ju skönt.. gick direkt hem till Sebastian och sov tillsammans med honom till kl 16 hehe. Hjälptes åt att laga mat och sedan åkte han på träning, så jag åkte hem till pappa där jag sitter just nu! Blir väl antagligen att sätta på lite Prison Break skulle jag tro. Fick även reda på att Sebastian åker till Thailand om ungefär 10 dagar, och är borta i 3 veckor! Vad ska jag ta mig till..?

         

Knockin'.

Är just hem kommen från mormor där vi fick mat och massor annat gött! Såg ju även på "En annan del av Köping" vilket jag älskar att det börjat igen! Imorgon börjar skolan igen... fy helvete. Mår dåligt av att tänka på det. Vet inte hur jag ska kunna somna, eftersom Sebastian har vänt mitt dyng så sjukt mycket... vi brukar ju inte gå o lägga oss förrän 06 på morgonen, och nu ska jag gå upp kl 06!? Det kommer inte funka... det här kommer gå åt helvete, det känner jag på mig.. usch.

Dessutom så är det ingen som hittat min röst ännu, så jag förblir stum ett tag till! Men ibland har jag tur och får fram något som kan förknippas med målbrottet.. Sjukt tacksam om någon vet vart den är och kontaktar mig då!

Definitive 70's.

Två stycken sjukt bra låtar som går på repeat här hemma.. Dock är ju inte kvalitén på klippena varken bra eller värda att titta på, sök på låtarna på Spotify! Då blir ju ljudet ett x antal gånger bättre :)






Bye bye baby.

Blev utgång igår till Otten! Jag körde på en slapp outfit och la ner mer tid på sminket istället.


Jag och Divna! (Bild på min jeans-skjortan som jag köpte!)


Divna och Ida


I bilen påväg in till Otten!


Jag och Divna


Efter massor av öl, drinkar och lakrits-shots så vart Saab en aning tankad! Jag fick en puss av Ida och gick runt med rött läppstift på hakan hela kvällen, tills en bartender sa åt mig att jag hade en liten fläck rött på min haka, men snäll som hon var hjälpte hon mig att få bort det och bjöd sedan på en Orgasm! Haha!


Living next door.

Godmorgon! Har inte skrivit sedan jag skulle in till stan och shoppa, och nå hittade jag lite iallafall! Köpte en jeans-skjorta, ett par skor och sedan ett par örhängen :)


Bild på skorna :)


Beautiful down.

Har varit hos Sebastian, så har inte kunnat skriva. Haha, han ringde mig vid 0230 på tisdagsnatten och ville att jag skulle komma hem till honom, så han skickade en taxi som kom och hämtade mig och körde hem till honom i stan, haha! Så stört sjuk i huvudet! Var hemma hos honom runt 04 mitt i natten. Tjejen som körde mig måste undrat vafan vi höll på med, på en tisdagsnatt... men värt så in i! Igår slappade vi hela dagen och lagade mat, och idag sov vi till 1530, jag åkte hem vid 1730. Har precis sett lite av Prison Break och ska snart se mer.. Under morgondagen ska jag först in till stan och shoppa lite hade jag tänkt, och senare blir det att träffa Sebastian igen. Och om vi inte träffas, så blir det rejv hemma hos Lisa. Love it!

         
                  Funderar på att låta mitt hår växa ut igen... elr? Saknart!

B-b-boring, check.

Har så sjukt tråkigt, och jag har ju inte skrivit något i bloggen om året 2009, så jag tänkte att jag skulle skriva lite om det, med hjälp av listan nedanför som jag dessutom tog ifrån Elin! Lite efter, men mitt 2009 ändras ju inte för det! 


UNDER  2009


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ganska mycket tror jag. Bl.a. Åkte på världens bästa vecka - Peace and love!


Höll du några av dina nyårslöften?
Har aldrig haft något nyårslöfte.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Yes!


Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Tror jag enbart saknat saker som jag inte kan få.. te.x. fotboll.


Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
1 augusti.


Vad var din största framgång 2009?
Haha ingen aning faktiskt. Varit lite lugnare?
Klippte även av mitt långa hår, till page!


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Mitt immunförsvar är helt sjukt bra. Var dock riktigt sjuk under Peace and Love veckan.
Fick också bekräftelse på en sjukdom (kanske två, ska undersökas igen snart)


Vad spenderade du mest pengar på?
Peace and Love veckan och alla utgångar.


Gjorde någonting dig riktigt glad?
Såklart! Mina syskon, pojkvän och vänner!


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Galet många. Men några stycken är väl;
Broder Daniel - No time for us
Glasvegas - Daddy's gone
Hoffmaestro - Highway man
The motorhomes - Into the night
John Mayer - Free fallin'
Taio Cruz - Break your heart


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Var nog 50/50 tror jag.


Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, jobbat osv.


Vad önskar du att du gjort mindre?
Druckit en lite mindre mängd öl, och inte ätit så mycket onyttigt.


Hur tillbringade du julen?
Dagen innan julafton var vi hemma hos mamma. På julafton hemma hos pappa med bröderna och dagen efter var vi med släkten (mammas sida) och Sebastian.


Blev du kär i år?
Som vi uttrycker det; kärare än nånsin!


Favoritprogram på TV?
Ingen aning.. Ullared? Mohaha


Bästa boken du läste i år?
Har aldrig läst en bok i hela mitt liv.


Största musikaliska upptäckten?
Självklart Peace and Love! Annars är det.. Bob Dylan.


Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Hum.. tror jag jobbade?


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det finns det säkert, men det står still i mitt huvud just nu.
Fler förståndiga vänner kanske?


Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Wow.. för mig är sommaren alltid färgglad. Efter sommaren har det varit en rockstil. Allt har varit enbart svart tillsammans med ett rött läppstift.


Vad fick dig att må bra?
Det gamla vanliga antar jag.. mina bröder, och allt det där.


Vem saknade du?
De gamla tjejvännerna.


De bästa nya människorna du träffade?
Folket på P&L, kom Enriqua och Josephine ännu närmare + några fler tjejer.


Vad händer under 2010?
Körkort
Student
Peace and Love (det var väl ett jävla tjat om den festivalen? haha)
Resa
Skaffa jobb
Vara fucked up o leva livet!

Closer.

Veckans babe är min lilla gris, givetvis.
Varför? 1. För att han precis skickade mig ett sms som gjorde mig glad.
2. För att han är min och 3. För att han gör mig kärare än nånsin!


Fyllegubbe :)


Watching the stars.

Hello! Idag har jag varit ute och gått i någon/några timmar tillsammans med min mami. Haha, det var så sjukt kallt så mitt hår frös till is, såg ut som att jag var gråhårig haha! Just nu ser jag lite på Prison Break och ska snart slänga i mig lite mat. Jag tog även tummen ur röven och drog bort till Medley för att se priser, hade tänkt att börja träna där. Men bestämde mig sedan för att börja på Medley inne i stan, eftersom jag går i skolan där osv. Nackdelen är ju dock att jag måste binda upp mig i 12 månader.. skulle vilja börja med att träna 6 månader fram till sommaren, men det funkar inte.. segt att hålla på att betala varje månad, men men.. måste verkligen börja träna nu! Har varit lat allt för länge. Känner mig fet som en jävla padda!

Playing with fire.

Två tusen kilo kärlek.
Två tusen kilo kärlek.
Två tusen kilo kärlek.
Två tusen kilo kärlek.
Två tusen kilo kärlek.
Till min fina pojkvän.


New memories.

Nu förstördes planerna inför kvällen. Har känt mig snurrig hela dagen, och det blir bara värre och värre. Halsen gör ont och får ingen luft genom näsan, hur mycket nezeril jag än tar. Så nu kan jag inte följa med på bion ikväll, och jag kan inte följa med på kryssningen imorgon heller... fan!! Hade så jävla gärna följt med... varför i helvete händer det här på lov, just nu? Har inte varit sjuk på flera år... och jag kan sätta alla pengar jag har på att så fort färjan går imorgon ifrån hamn så kommer jag känna mig bättre.

         

Fool around.

Morning! Vaknade visst ganska sent idag, hihi. Men sjukt skönt. Dock blev jag väckt, känns som om jag skulle kunna sovit hela kvällen. Ikväll bär det förmodligen in till staden för att se på bio med TB och hennes kusin Johannes. Finns ju ingenting annat att göra, ska ju till mami ikväll, vilket betyder = ingenting att göra på en hel vecka. Saab frågade även om jag ville haka på kryssning imorgon, men jag har inte svarat än.. skulle vara så sjukt kul!! Men vi får se, eftersom det blir en lång natt idag! Nu ska jag se lite på Prison Break innan jag ska börja duscha. Hoppas ni har det bra! Puss.

         

No surrender.


Har varit uppe på rummet i en timma nu och tränat min vighet igen (och för er som inte vet - ja, jag gör det varje kväll). Eftersom jag har så mycket reumatism så måste jag hålla igång lite för att inte bli stel som en pinne haha! Det går bättre och bättre, och jag ser snabbt resultat. Spagat kan jag nu sitta utan att det gör något ont, och det är bara med någon veckas träning :) Såklart är det ju fler "svåra" positioner som visar resultat så det är kul! Sjukt skönt att tänka igenom massor, med någon lugn och skön musik. Ne, nu ska jag fortsätta en stund till!


All in.

Dagen efter nyår, i fredags, var nog den värsta (men också den bästa) bakfylla som jag någonsin varit med om! Varför bakfyllan var den bästa är ju för att jag helt enkelt gillar känslan, haha. Älskar ju att vakna upp helt snurrig, det är ju en bekräftelse på hur hårt man rejvat loss under natten! Min röst var totalt borta av allt skrik också. Men jag bestämde mig ändå för att Sebastian fick hämta upp mig på fredagskvällen för att bara slappa. Och hos honom har jag varit ända tills idag. Igår blev det en hel dag med fotboll, serietittande osv medan Sebastian jobbade (elr spelade..? känns konstigt att kalla pokerspelande för jobb.. men men, antar att det gills som jobb eftersom han livnär sig på det? haha äsch whatever!) Åkte iallafall hem idag då han skulle på fotbollscup! Hoppas allt går bra för honom :) Annars har det inte hänt så mycket, jag sitter hemma hos papi för tillfället och ska väl se om det finns något på tv! Hoppas ni haft en bra helg!

         

Long time ago.

Hello! Vet att jag inte skrivit, men får skylla på att år 2010 har börjat bra och att jag har haft mycket att göra haha! Nyåret blev helt sjukt lyckat! Först drog vi några stycken till Camilla och förpeppade. Det kom fler och fler vartefter men jag, Jonas och David drog vidare vid 2130 till min största bror Erics fest som han hade med sina polare. De hade hyrt deras fotbollsstuga, så vi gick dit! Det var sjukt roligt folk och väldigt många! Vid 0000 sprang ju såklart alla ut och skrek med skumpa och partyhattar. Därefter blev det ganska svart för mig dock... men lyckat nyår blev det allt! Dock var ju inte Sebastian med att fira nyåret.. så det kunde ju ha varit bättre, genom att få några pussar under kvällen och vid 12slaget, men men! Hihi. Hade ni ett lyckat nyår? Jag hoppas det iallafall! Här nedanför kommer några bilder som knäpptes under kvällen! Tog inte så många i fotbollsstugan (där knäpptes en hel del bilder från andra kameror) och dessutom är det så sjukt segt att ladda upp bilder idag, ingen aning om varför.. Men ett litet smakprov får ni iallafall :)

         
                            Camilla, Thebells, Hanna och Jonas

         
                                              Camilla och jag

         
                                 Jag med mina "2010 partybrillz"

         
                                          Jesper och Robban

         
                         Jonathan, Tom, Andreas, Jonas och Thebells

         
                                             Jag och Camilla

         
                                           Jonas, jag och Jonas


RSS 2.0