My home.

Världens bästa låt (och världens bästa film, för er som inte sett den kan jag bara tipsa er om att se den!!) Blir dock så förbannad på att man ibland inte kan kopiera "html"koden för originalvideon... men men, får bli en random video som vanligt suck..


The wrestler.

Hemma från Stockholm och lyckades få med mig både hår och studentskor hem! :) Skjutsades för ett tag sedan hem av älskade Dodde, och nu sitter jag här och har en aning ångest över att det är måndag imorgon!

Trots detta, känner mig väldigt lycklig och kär, så vill hälsa till min pojkvän att jag älskar honom sjukt mycket och att jag aldrig mått såhär bra i hela mitt liv!

Hey ho let's go.

Just nu är jag sämst på att blogga men jag har fullt upp med att umgås med min underbara pojkvän (som jag såklart inte har något emot)! Imorgon drar jag och min lilla familj till Stockholm för att shoppa lite grann. Det enda som jag säkerligen ska ha med mig hem är hår! Ajöss!

Used to be a team.

Nu har jag precis kommit hem från skolan då Dodde skjutsade hem mig (puss!). Nu ska jag snart packa och sedan fara hem till pappa. Men först ska jag faktiskt lägga mig i soffan och hoppas på att slumra till lite... jag har endast sovit 45 minuter inatt! Somnade runt 05 och gick upp 0545 så känner att mina ögon börjar slockna. Får se om jag orkar skriva något senare... annars säger jag godnatt redan nu!

Heartbeats.

Tänk att allt kan rasa samman, så snabbt, så oförberett, utan förvarning.. Det här är sånt som inte får hända, men som av någon sjuk anledning händer. Ingenting är slut, det här är bara början.. Men jag skulle vilja ställa mig frågan "Början på vad? Början på något bra eller dåligt?". Jag förstår egentligen ingenting. Vad händer? Vad kommer hända? Jag är rädd och har all rätt att få vara det, men jag kommer aldrig någonsin kunna sätta mig in i den rädsla som du tvingas leva med just nu.. framöver, kanske förevigt. Men finns förevigt? Vad är förevigt? Mina sjuka frågor blandas ihop med min förvirring och jag känner att jag bör sluta skriva nu. Men jag undrar bara "Varför?"

Happy bday.



Till en av mina närmsta vänner! Saab fyller 19 år och jag hoppas du har en bra födelsedag i Stockholm! Du får ta och komma hem snart så att vi kan öla... buhu :(

I'm so low.

Sjukt skön låt. Bra vänner, grill och öl. Denna låt kan inte få mig att tänka på annat.




This earth.

Hela helgen har tillbringats med världens bästa Dodde. Har även träffat både TB och Elin en sväng under helgen också, väldigt kul att se dem! Nu sitter jag här och försöker få igång blodcirkulationen, fryser ihjäl...

Light up.

Åhå vackraste klänningen mina ögon skådat på 3 dagar!


Solo.

Hörde en skön låt på radion, hittade videon efter många om och men, dock är kvalitén usel både på bild och ljud. Men men finns inte mycket att göra! Tacka fan för Spotify säger jag bara...



Forget your problem.

En liten chic låt såhär i det fina vädret!





... och för er som vill ha något lugnare med rysningar - ni måste lyssna på detta;



You know I can.

Nu börjar det kännas att studenten är nära! Har fått min studentmössa, och jag har även fixat ljudanläggning till flaket! :) Inte nog med det - jag har även beställt min studentklänning!! Den 24 åker jag upp till Stockholm och inhandlar mitt löshår och skor, sedan är allting klarrrrt! Då är det bara att invänta studentkryssningen den 9 maj och sedan spolar vi fram till studentveckan!! Kan knappt tänkta på något annat...


Sunglasses.

Halloj! For hem till Sebastian igår efter skolan och fick då veta att han hade beställt biobiljetter till Avatar i 3D på kvällen, så ja.. det var bara att haka på mer än gärna! De flesta vet ju att om jag bestämt mig för någonting så är det på det viset, och jag hade ju hjärntvättat mig själv om att Avatar inte var någon film för mig osv. Efter att nu sett den kan jag säga att jag hade väl lite fel... den var faktiskt bra, och inte nog med det... jag blev även förälskad i avataren Jake (huvudpersonen). Men mest av allt förälskades jag i skogen där dom levde.. jag vill också leva i den där vackra skogen med alla lysande träd, svampar osv. Man borde inte få hitta på sånna där fina platser. Tillbaka till verkligheten - yes, Avatar är även godkänd av mig och jag tackar den jag är förälskad i på riktigt för att han tog med mig på bion haha :)

        


Crawl.

Nu är jag så lycklig att jag snart kissar i byxan! Jag har hittat min studentklänning!! Yiha! Och det bästa av allt; den ser nästan exakt lika dan ut som den jag beställde för några månader sedan men som aldrig kom! Nu behöver jag bara beställa den här så är den sedan min i all evighet! Ida kanske tar studenten ändå...

You better die young.

Nu har jag kommit hem från Lisa där natten tillbringades. For till henne igår där 6 andra tjejer var, vi började förpeppa lite grann.. Jag hade ju tänkt att ligga hemma men frestades allt för mycket. Vi gick ut en snabbis och efterfesten hölls sedan hos Lisa. Den höll på till 0530, pomme och köttbullar tillagades och vi sjöng väldigt vackert. Då vi fått besök av Securitas så fick vi alltså avsluta vårt lilla party. Folket drog och jag och Lisa däckade precis efter, nångång runt 06 skulle jag tro! Riktigt kul faktiskt. Bilder på kvällen kommer nog senare, själv tog jag inga bilder så man får se om någon annan lägger upp!

Rockstar.

Jaha, vad händer ikväll? Jag och några stycken hade planerat för en utgång på Otten. Det är nämligen Kvarsittning där! Hehe. Man ska klä ut sig i stilig skoluniform osv.

"Se till att vara klädd i sedvanlig (stygg?) skoluniform (slips är bra!), annars blir rektorn INTE glad på dig...
För att göra det hela lite mindre smärtsamt på vägen till kvarsittningssalen får du med dig en törstsläckare när du kommer. Väl där kommer det utövas OTROLIGT ångestfyllda prövningar, så då får du lite att smaska på för att det ska finnas något som helst hopp för dig att komma hem helskinnad.
Välkommen! (glöm inte äpplet till rektorn!)"

Jag tycker det låter sjukt kul, men för tillfället ser det ut som att jag och mina vänner inte kommer vara närvarande! Tråkigt, men men... ni som är där kommer säkerligen få en sjukt kul kväll!!




Take me home.

Glömde även att berätta att Wayne Rooney kunde spela! Love it.
Och så glömde jag även att säga att jag och Sebastian numera går under namnen; Miss och Mr O'connor. Inget annat utan MISS n' MR O'CONNOR!

Idag vaknade jag upp hos Sebastian ensam och övergiven, trots att vi kom hem 01-02 inatt så gick grisen upp kl 07 för att åka och se hans bror spela innebandy. Ja... han är ju för underbar den karln. Jag for hem och berättade om vårat äventyr och for sedan vidare för att se grisen + min bror spela fotbollsmatch. Var ungefär samma stämning i Igelfors som på Old Trafford! Hur som haver, nu sitter jag iallafall och knaprar på en av bror E's polkagrisar... underbart. Han har nämligen varit på anställningsintervju i Jönköping och åkte förbi goa Gränna. Mumma! Länge sedan man käkade något så gott...

Old Trafford.

Nu är jag hemkommen från England (Manchester) och resan var helt underbar!! En så sjuk upplevelse att det inte finns ord! Att besöka Old Trafford och se Manchester United spela var bland det häftigaste jag upplevt! 80 000 på läktaren som jublar, sjunger och skriker... går inte att få annat än gåshud.

Tisdagen checkade vi in och började dricka öl efter öl för att peppa till matchen som Barcelona spelade. Den såg vi på hotellet tillsammans med alla andra gäster. Slutade med roomservice och picknick i sängen. Onsdagen besökte vi stan, åkte "parisehjul", såg Bayern München's alla fans förpeppa på en uteservering. Vi bestämde oss då för att dra till hotellet och själva börja peppa till matchen med några öl. Vi åkte sedan till Old Trafford och fick ett minne för livet. Roomservice slutade även denna natt med. Och Torsdagen anlände vi till flygplatsen tills flyget gick 1830. Sebastian och jag var sedan hemma hos honom runt 01-02 och myste ner oss i sängen och slocknade.

Världens bästa upplevelse, och det är långt ifrån att man gör detta en gång... nehe, jag längtar redan tills jag får se dem spela igen!

         

         

         


Right beside you.

Imorgon åker jag och Sebastian alltså till England för att se Manchester United spela en viktig match mot Bayern München! Så sjukt kul. Matchen är dock på onsdagen och vi stannar till torsdag! Ska väl snart börja packa... men vad fan ska man ha med sig? Ingen aning. Rykten om att Wayne Rooney ska spela har jag även läst, hoppas hoppas hoppas!! Några sprutor i foten så kan han nog spela. Fan va gött isåfall. Återstår att se...

One, two, three drinks.

Jajjemen, HUGOs blev det i Lördags tillsammans med Jossan, Enriqua, Jenny och hennes två kompisar. Vi lyckades hålla ihop ett tag men sedan tappade vi bort varandra och jag hittade en ny bästis. Tillslut bestämde jag mig för att leta upp de andra, men inte fungerade det... Jag stannade iallafall tills det stängde och grisen stod utanför med bilden. Självklart körde vi förbi MC och tacka fan för Cheese. Mums.

Igår var jag helt enkelt för lat för att ta mig hem så jag stannade hos Sebastian! Hur som helst, hoppas ni hade en kul helg också!

You go.

Ska nu göra mig iordning för att sedan fara in till Norrköping där jag ska rejva loss med mina fina vänner :) Förpeppet är som vanligt hos Enriqua och sedan blir det att fara till HUGO's (brrrrr)... Drar till Dodde och sover när jag fått i mig ett glas för mycket! Hoppas ni kommer få en kul kväll! Pussis.


Up up up.

Igårkväll blev det mys med familjen + gris för att äta påskmiddag. Vi såg även Talang och jag blev så lycklig då "Gula Gubbe" kom in på scenen för att göra ett framträdande! Jag och Saab mötte honom på Peace and Love och tog massa bilder. Så skön är snubben, och gud vad jag hejade på honom men inte gick han vidare för det inte... Åh världens bästa Gula Gubbe!!

         
                                            Gula Gubbe från PL!

Let me go.

Kärleken ska väl vara lite svår att förstå sig på antar jag...

Nu har jag lov.

My hands.

Nu som först - efter ca 1 1/2 månad efter beställning så får jag reda på att min studentklänning inte går att få tag på. Vilket betyder att jag suttit och väntat på en klänning 1 1/2 månad i onödan!!! Kan inte förklara hur jag helt seriöst vill strypa alla människor som finns. Den var ju så finis :( Så ja... nu blir det att leta en ny! Kul, jävligt kul!! Horeri horera... SUCK

RSS 2.0