Hemma.

Yes, nu är jag hemma från min vistelse i Stockholm! Kom dock hem i lördags, men gick till Sebastian och sov där, orkade inte sitta en timma i buss efter tåget, eftersom jag dessutom var bakis.. Storstädade även Sebastians lägenhet, hoppas han märker det när han kommer hem från Malmö haha...

I Stockholm hann vi med att dricka öl, shoppa, Gröna Lund och utgång! Jag fick med mig ett par jeans och en tshirt hem iallafall. Men nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpte fler jeans... men men, får beställa från Weekday antar jag.

Utgången blev helt OK, och jag själv har inte kollat på kontot sedan dess. Vi beställde tydligen 5 flaskor rosé, 1 flaska champange, drinkar, shots osv... betalade jag någon flaska? Snälla gud, gör så att jag inte gjorde det... Snälla.

Jaja, nu är jag som sagt hemma och ska snart tillbaka till verkligheten! Jobbar kväll idag. Sjukt skönt att åka bort lite men sjukt skönt att vara hemma. Dock längtar jag efter Sebastian, vi har ju trots allt varit ifrån varandra en vecka nu! Hihi. Han kommer förhoppningsvis hem idag, men jag träffar honom inte förrän imorrn! Yaho!

Stockholm.

Yes, nu ska jag snart packa lite innan jobbet! Därefter tar jag bussen in till stan för att sova hos Sebastian och imorgon åker jag till Stockholm! Det blev så tillsist :) Vet ju att jag kommer ångra mig som tusan om jag inte åker, och dessutom kommer jag att bli tvungen att sakna min bästis ännu längre som jag inte tänker göra! Blir säkert hur kul som helst. Lite shopping, GrönaLund och utgång! Kommer hem på Lördag igen (kan bli söndag...) Ta hand om er, hey!

"du sa - ha det bra!
jag sa - aaa jag ska!"

Pöss.




Jobba delat.

Yes, nu har jag kommit hem från mitt första pass på jobbet. Ska tillbaka senare och jobba kväll igen. Så nu sitter jag här och funderar på att gå och sova några timmar, tror nog att jag kan behöva det, men det återstår att se... Jag är ju trots allt ledig ända till måndag(!!!) efter ikväll, så det gör ju faktiskt inget om jag är trött ikväll när jag vet att jag kommer få sova ut!

Kanske blir Stockholm imorgon också fram till Lördag, mer om det ikväll. Har ju inte ens bokat biljett än hum... känner ju nu att jag absolut inte orkar åka eftersom jag är så jävla pisstrött just nu, men jag vet ju att det kommer bli så jävla kul om jag åker upp! Inget annat att göra här hemma ändå nu när Sebastian åkt till "Malmö Open" och spelar, och blir kanske där i 1 vecka..

Nåja, nu blev det ett långt inlägg som jag genast tänker avsluta här!

Fångarna på Fortet.

Börjar om 2 timmar!!!!!!

Arbetsförmedligen.

Efter jobbet for jag till arbetsförmedlingen och skrev in mig! Bäst att göra det ifall jobbet skulle skita sig... dessutom kanske dom kan hjälpa mig med o leta jobb i Norrköping. Vill verkligen flytta! Synd att inte Alléhotellet ligger i Norrköping suck... men men!

Imorgon börjar jag inte jobba förrän 1730... min första kväll! Är redan nervös för hur det ska gå. Får försöka hålla lugnet...
Snälla gode Gud, gör så att ingen beställer mat imorgon. Amen.

Sebastian Skuja.

Jag älskar dig!!!

Ledig helg.

Har varit ledig hela helgen! Så i fredags rejvade jag loss med Elin och Lisa inne på Hugo och öltält. Riktigt trevlig kväll, men aj aj aj så ont i fötter och knän jag hade/har.

Igår kom Sebastian hem från Stockholm där han har varit och spelat poker men jag for till Erica tillsammans med Elin där även Jossan och Sandra var för att rejva lite till! Kvällen gick lite hit och dit, och runt 01 gick jag och Sebastian till ett öltält för att leta efter några små filurer, men vi märkte då att öltältena stängde runt 01, jippi! Så vi for hem och myste istället efter som ingen utav oss ville gå ut.. (dessutom hade vi säkerligen aldrig kommit in).

Vi vaknade runt 15, åt lite snabbt och sedan for till Finspång. Han ska spela match om 5 minuter och jag sitter här äcklig och jävlig och funderar på om jag ska resa på röva för att gå bort och titta? Hum... ser mörkt ut på den fronten dock...

Och ja, imorgon är det bara tillbaka till min verklighet igen. Jobbet.


Jag är hur kär som helst. Blir kärare för varje dag som går. Härlig känsla.

Dra till helvetet.

Jahapp, då är man en person som ska dra åt helvete. Och som är jobbig. Tackar.

I was a virgin... WAS!!


Fotboll och öl.

Jobb jobb jobb. Idag har jag haft en ledig dag! Vaknade upp hos Sebastian och följde med på fotboll. Därefter åkte jag hem, fick reda på en tragisk händelse och har sedan dess suttit inne och druckit några öl i min ensamhet. Tillbaka till jobbet imorgon, har absolut ingen lust alls men men... är helt själv imorgon vilket kommer vara skönt, inte lust att prata med någon. Har ingen lust att skriva något. Så nu slutar jag skriva för idag. Ajöss.

Kommit hem.

För varje snöflinga som faller ska ett hjärta börja slå
För varje snöflinga som faller finns en ny väg att gå

Hide and seek.

Den som kan lista ut vilken låt detta är innan refrängen kommer får fan hela min lön! Haha! Var från början en begravningslåt (den under) som är väldigt fin gjord, och som nu förvandlats till en helt annorlunda!



Eldkvarn.

Rubriken är allt jag har att säga. Eldkvarn från Norrköping. Eldkvarn.









Bunnisar!

Åh vad jag vill ha en liten bunny!! Helvete... ska jag ge mig in i vuxenvärlden och bli 'mamma' för 5 gången åt en sån här liten rackare? Blir att fundera på det... vill vill vill!! Men det gör ju så ont när dem försvinner! Buhu... älskar små bunnisar mer än något annat och blir helt till mig när jag kommer nära en sån söt liten varelse... Nå, jag kanske blir mamma trots allt? Fast åt något så mycket sötare än en unge ;)




Min lilla Dodde och jag.. :)


Sol.

Då var man ledig idag! Så sjukt skönt. Igår blev det ett par öl med Lisa m.fl. Riktigt trevligt! När jag väl var hemma somnade jag som en stock. Imorse vaknade jag av värmeslag och jag trodde inte det var sant när jag tittade ut genom fönstret! Sol! Känns som det var en evighet sedan sist! Yaaaaho!

Edwina Hayes.

Something in your eyes makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself in your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

A window breaks down a long dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright cause I have you here with me
And I can almost see through the dark there is light

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much

It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I come from

It Feels like home to me
It Feels like I'm all the way back where I belong


Kyrkogården.

Avklarat jobbet och nu ska jag fara iväg till kyrkogården för att titta till Robban en sväng! Senare idag blir det nog bara att krypa ner i sängen och titta på någon film, vädret tillåter inte mycket annat! Hur som helst, hoppas att ni har det bra!

Besvikelse.

Fredagen var sjukt trevlig med roligt folk och mycket öl! Tackar för det ja.
Lördagen var mysig med mys och mat, pussar och kramisar. Tackar för ett år tillsammans med grisis ja.
Idag har jag vaknat upp tillsammans med bebis men åkte hem ganska tidigt. Dagen började fint men slutade i ett helvete. Nu är jag så jävla ledsen att jag går och tjuter med kudden. Jobb imorgon så... godnatt.

RSS 2.0