Dance with somebody.

Började fundera lite nu vad man ska ge i julklapp till te.x. Sebastian? Yeah, jag vet att jag frågat förut vad jag skulle ge i födelsedagspresent, men jag har så sjukt dålig fantasi - när det gäller presenter! Jag har absolut ingen aning om vad jag kan ge.. Min födelsedagspresent till honom blev såpass oseriös att jag känner att jag verkligen vill ge något seriöst och "en aning" bättre hehe! Jag ber er nu om hjälp!! Snälla, lämna någon liten kommentar och skriv vad du ska ge till din pojkvän, eller vad du skulle kunna tänka dig att ge till någon kille överhuvudtaget! Please!

         

Slightly stoopid.

Hello! Trött trött trött.. Skolan flöt ändå på ganska bra och tog en sväng på stan tillsammans med Enriqua direkt efter. Och som vanligt så hamnade vi på MC där vi tog en glass och självklart en cheese! Alla mina "matsätt" som jag har när det gäller MC (doppa pommen i glassen och lägga pomme i cheesen) så provade jag nu att enbart lägga lite glass på cheesen, och nu snackar vi amazing stuff! Haha, så sjukt gott. Sure, jag låter som ett stort USA drägg som enbart sitter på BurgerKing, men hur gott var det inte!? Kan nog bara säga; Mums!!! Efter stan åkte jag hem och packade hos mamma och gick sedan ner och solade.. Pappa kom och hämtade mig och jag övningskörde hem! Kom även på att jag ska baka till morgondagens "svullpatrull"-lektion men jag är ju som sagt sämst när det gäller bakning och matlagning, så nu står min farmor och bakar åt mig! Hihi. Ne, nu ska jag ta mina ben och vandra upp till Saab!

         

Touch and go.

Hello! Är nu hemma från Sebastian och kom precis på att jag har prov imorgon! Jag är jämt så jävla klantig och kommer på det kvällen innan.. men men! Igår blev det bara en hemmakväll med tacos hos Sebastian. Han skjutsade hem mig och åt här innan han åkte iväg på träning. Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, dock borde jag väl egentligen plugga - men finns det något tråkigare? Jag hittar ju ofta andra saker att göra.. hehe. Imorgon har jag ingen aning om hur stämningen kommer att vara i skolan, eftersom jag numera är klassens mest hatade person.. men det återstår att se helt enkelt! Nu ska jag väl strax sätta mig där jag tillbringat hela dagen - i soffan och se fotboll!

              


Fire bomb.

         

Nu är det klart - jag stannar hemma ikväll! Elr jag åker till Sebastian och lagar tacos. Känner faktiskt inte för att gå ut idag, även fast jag vet hur många det är som ska på DD. Men men! Skönt att vara hemma också! Har precis fixat mig och sitter och tittar på fotboll, P Mouth - Man U och vi leder såklart! Sebastian kommer efter kl 18 och hämtar upp mig. Mamma har precis gjort en saffranskaka/adventkaka, och jag hoppas verkligen att jag hinner proppa i mig halva kakan innan han är här och hämtar mig. Hihi, luktar ju så sjukt gott i hela lägenheten! Nehe, nu ska jag slita på mitt hår innan jag åker.. Hoppas alla får en bra kväll! Och speciellt Divna som fyller 18 imorgon, som antagligen ska ut efter 00 inatt! Hugs!

Wait your turn.

Hej! Vaknade precis av något som man kallar bakis! Hehe, var ju inte meningen att jag skulle supa men efter några öl på Olearys så var man ju ändå igång och då är det ju fel att sluta. Efter Olearys drog jag till ett förpepp där Lisa var, och vi var där ända tills 0030 elr nå då vi tog taxi till centrum. Fick en aning panik när vi kommer ner då jag glömt min väska på förpeppet, med alla pengar, leg, smink, läkemedel - ja, allt i min värld! Det var inga problem att gå ut på krogen utan leg men herregud vilken panik jag hade. Kom hem 0330 och la mig direkt i sängen. Fick reda på att Sebastian inte gått vidare i pokerSM. 1600 spelare från början och 130 av dom skulle få pris och gå vidare tror jag, och han kom på plats 132, en aning surt. Men det innebär att han alltså inte ska spela ikväll, så jag skippar nog festen ikväll och umgås med honom istället. Då sparar jag en massa pengar också! Just nu sitter jag här och är fortfarande nervös för min väska.. jag måste få tag i den snart, eftersom jag har allt i den som jag snart behöver! Vet dock inte hur jag ska få tag i den eftersom ingen svarar... Herregud!

         
        Sitter och lyssnar på Rihannas nya album "Rated R" och det låter riktigt bra.


Daddy's gone.

När jag ändå är igång och lägger upp youtube klipp så tycker jag att ni antingen ska lyssna här på låten nedanför eller söka den på Spotify, för den är riktigt bra! Det tråkiga är att jag inte kunde kopiera htmlkoden på deras orginal video, den är inaktiverad så jag fick ta en sån där random video. Whatever! Nu ska jag göra mig klar för kvällen! Hoppas ni får en bra fredagskväll!

         

One last time.

Hahahahaha måste lägga upp denna, så jävla sköna. Garvar lika mycke varje gång.

         

Slow dancing.

Jaha fick precis reda på att det inte blir något jobb imorgon.. det blev ändrade planer. Jag som behövde pengarna! Men men, det betyder ju alltså att jag inte behöver ta det lugnt ikväll utan kan gå ut och dricka öl osv! Vad som händer ikväll är fortfarande inte helt bestämt men bowling och öl står på listan iallafall - check! Och så kanske jag senare far vidare till Jonas och dricker öl tillsammans med han och min bror. Ska även åka och köpa Captain Morgan, dels för att vara förberedd inför kvällen, annars får den sparas tills imorgon!

        

Out of my mind.

        

                                     Jag är glad, lycklig.. någonting.


The heart of life.

Godmorgon! Sjukt att vakna såhär tidigt för att vara mig!! Vet dock heller inte vad som hänt, sover så sjukt dåligt på nätterna.. min säng är ungefär universums skönaste, har alltid tyckt och kommer alltid tycka, men nu för tillfället kan jag varken somna eller sova i den! Förstår inte, kanske sover jag dåligt eftersom jag vant mig vid att sova med Sebastian, hehe.. ingen aning. För när jag sover hos honom så vaknar jag knappt. Hur som helst, nog pratat om mina sömnbesvär haha! Eftersom jag vaknade såpass tidigt så sitter jag just nu med en plastpåse på huvudet, har vräkt i nå läkemedel som ska sitta i en lite längre stund. Sedan blir det att duscha, och sedan ska jag hinna ut och gå en lång promenad innan mörkret kommer. Väldigt fint väder. Annars får det bli en lugn fredag eftersom jag ska jobba imorgon!

       


In your atmosphere.

Känner mig lite kärleksfull ikväll och skriver därför ett inlägg till min lilla gris som ska spela SM imorgon, en liten lyckohälsning (även fast du inte kommer läsa det)
"Du har nämligen inte något som jag fastnat för.. du har allt det jag letat efter. Jag tycker om dig så galet mycket, och tycker du om mig bara hälften så mycket så blir jag världens lyckligaste!" Pussis!

Free fallin'.

Världens bästa låt. Dock inte bara denna låt som är sjukt bra på John Mayers album "Where the light is". Lyssna, njut och älska!

        

The faker.


       
"It's better to be hated for what you are, than to be loved for what you're not."
                                                   - Kurt Cobain


                                   (Kanske angående inlägget innan? Hehe!)


Underground.

Och nu har jag även beställt min studentmössa!! Längtar tills den kommer.
Beställde även ett litet champange glas, hehe. Fan så härligt!

Mindre härligt är det väl att sedan igår är jag sedd som; Största bitch, en jävla ögontjänare, en person som man lätt skulle kunna döda och en person som ska slicka så jävla mycket arsle och är så sjukt hatad.
Precis vad min halva klass anser mig vara, pga att jag fixade ett flak till studenten som JAG och mina VÄNNER ska stå på! Haha, helt sjukt galet komiskt egentligen.. Men vafan, att vara klassens största f-tta gör mig ingenting, så länge inte dom som jag bryr mig om tycker det, och ni är den sortens människor som jag inte alls bryr mig om. På min student ska jag ha roligt och umgås med personerna i min klass som jag tycker om, inte tänker jag fira min student med personer som jag hatat sönder till max de senaste 2 åren - bara för att vi går i samma klass? Där går min gräns!

         

I'll go rich.

Hello! Är nu hemma från Sebastian och sitter hemma hos mamma och väntar på mat. Var och solade idag också, duktig som jag är. Måste sola nu när vintern börjar, det hjälper min sjukdom att vara bättre. Och så blir jag ju brun på köpet vilket inte gör mig något! Hehe. Tog en snabbis inne i stan och handlade hem ett puder samtidigt som jag såg ut som en uteliggare. Fick även reda på att jag ska jobba på lördag, som är skit bra eftersom jag behöver pengar nu till jul till alla julklappar man ska inhandla. På lördag kväll är det även DD men jag får se om jag ska dra dit.. Har lovat att gå ut nästa helg då en vän fyller 18, men jag får se om jag kan hålla mig tills dess eller om jag går ut på lördag!

         

Time of your life.

Hello! Struntade ytterligare en dag från skolan.. sov hos Sebatian och orkade helt enkelt inte gå upp. Igår lagade vi en väldigt avancerad maträtt som jag dessutom inte kommer ihåg namnet på, men det blev riktigt lyckat! Vi bakade även en saffranskaka, och den vart så sjukt god!! Vi gick och la oss ganska tidigt trots allt och vaknade kl 15 imorse då jag åkte direkt hem med mamma som var inne i stan och skulle hem. Hon skjutsade hem mig till pappa, så jag och han for ut och övningskörde! Gick så jävla bra så nu längtar jag till nästa gång, som ska bli i helgen någondag! Imorgon ska jag iallafall till skolan och går till Sebastian direkt efter, så imorgon kan jag nog inte skriva.. Men det visar sig då! Nu ska jag äta, vilket jag inte gjort på hela dagen, så jag är en aning hungrig! 

         


Bleeding love.

        

Nu har jag precis vaknat, och fy satan vad trött jag är. Skulle nog kunna sova ändå tills imorgon, utan problem. Ska dock ta bussen in till stan vid kl 17 och sedan vara hos Sebastian. Måste hoppa in i duschen nu och sedan göra mig klar! Hörs imorgon, hoppas ni får en bra dag! Hugs.

Feeling down.

Yes, exakt som rubriken säger! Känner mig helt plötsligt väldigt nere.. Vet inte varför jag känner så.. Det händer direkt när jag blir ensam. Frågor och svar som dyker upp och vissa som man dels aldrig kommer få några svar på, och vissa som det faktiskt finns svar på - men som såklart ligger i mitt eget initiativ att ta. Att ständigt hoppas på att mobilen ska ringa eller att jag ska få något sms, där det förhoppningsvis ska stå något som får mig att känna mig omtyckt. Skulle jag inte få något sms så blir jag så sjukt besviken och faktiskt nästintill galen. Ingen aning om varför jag känner så. Jag var ju absolut inte såhär för något år sedan.. kanske har det något med Robbans bortgång att göra? Jag har faktiskt ingen aning. Det känns som jag har blivit så mycket mer krävande än vad jag varit. Jag måste ständigt få den där bekräftelsen på att jag fortfarande är omtyckt. På något sätt får jag hoppas att någon mer därute känner såhär, och att det enbart är en slags bekräftelse på att jag älskar dem som jag har hos mig och att det på så sätt blir någon slags rädsla över att de personerna inte skulle känna samma som jag, eller tanken på att förlora dem?

         

Sweet by and by.

Skrev ju nyss om att jag skulle läsa veckorevyn, och på framsidan står bl.a. "Så blir du av med ballongmagen", "Snyggt sotade ögon - steg för steg!" och "Hannahs oralsexguide till ännu hetare sex!". Nu gäller det ju såklart inte bara denna tidning, men är alla lika sexfixerade som jag och bläddrar direkt till "sex sidorna"? Hahaha helt sjukt, varför går man jämt först till just dom sidorna och börjar läsa om folks problem med deras sexliv? Haha! Är jag inne i någon affär och hittar en tidning som jag bläddrar igenom och ser just sånna där "sexsidor" så stannar man ju självklart upp och läser igenom! Herrejösses.. tacka fan för sexsidorna! (och ska jag vara ärlig så är det nästintill enbart det som jag läser - av en hel jävla tidning!)

         
                    Tummen upp för alla sextips, frågor och svar i veckorevyn!

Gallery.

Hemma från jobbet! Riktigt skönt har det varit att jobba, har ju inte gjort det på jättelänge! Visst har jag klagat på denna helg över de tidiga tiderna, (låter som jag jobbat hela mitt liv, skäms över att det dock bara är en helg) hahaha! Kom även på idag att jag är ledig imorgon från skolan eftersom de hade öppethus igår! Så skönt att sova länge läänge lääänge! Piss väder idag också, blir så galet seg i kroppen av att det regnar.. Men men, ibland är det ju skönt att det är dåligt väder så att man har någon anledning till att ligga i soffan, läsa veckorevyn och dricka te! 

         


Breathing your love.

Hemma från fotbollscupen men vet ej riktigt hur det gick för 'vårat' lag eftersom jag och min bror åkte hem innan sista matchen, den spelades vid 20 tiden och vi orkade inte vara kvar. Träffade även min lilla gris samt Jesper som vi satt tillsammans med. Sitter nu hemma hos pappa, åkte förbi här och käkade men ska snart åka tillbaka hem till mamma. Väntar bara på min efterrätt haha! Sneglar lite på Robinson Caribien som har sitt första program idag.. får se om det är något att se. Finns ju ingenting annat på tvn så jag skulle nog gissa på att 4;an får stå på tills vidare!

         
                                      Tummen upp för min mössa!

I could say.

Ne, nu ska jag slänga i mig lite nudlar! Har precis duschat och måste sminka mig snabbt, för snart åker jag in till stan och ser på fotbollscup!

         

Bad romance.




Kan väl ungefär säga såhär; liiite sugen på rejv man blev efter denna låt elr?

Not fair.

Hello! Är nu hemma från jobbet. Var ju inte mycket att göra idag trots allt. Enbart frukost till 21 personer, sedan var det inte mycket mer så det gick snabbt. Imorgon blir det samma tider och samma uppgifter tror jag, kanske hjälpa till att städa i en lokal där min chef ska ha en fest ikväll, hon fyllde nämligen 30 i torsdags! Det var heller inga större problem med att gå upp imorse (!) sov så uselt inatt, ingen aning om varför.. så jag var iprincip vaken näst intill hela natten, slumrade till någon timme bara så det var ju skönt att inte vara helt död. Ikväll är tydligen Saab's lokalfest inställd också, desto bättre för mig som inte kunde gå haha!

         


I am the rain.

Klampade precis innanför dörren. Riktigt kul ikväll att få träffa alla, trots att det bara var en liten stund. Jag själv tog bara några öl. Alla lunkade bort mot lokalfesten runt 2130 så då drog jag mig hemmåt. Somsagt; sjukt tråkigt att behöva dra och skippa festen, men jag får tänka på pengarna av jobbet och att det faktiskt ska bli skönt att jobba och skramla ihop ett par kronor! Det kommer nog bli lite problem med att komma upp imorgon, men det största problemet är nog att försöka sova.. har vänt såpass mycket på dygnet så jag kommer nog inte kunna somna på ett x antal timmar. Men men, nu ska jag äta lite innan jag lägger mig i sängen för att sedan stirra upp i taket! Hoppas ni får en fortsatt bra fredagskväll! Nattinatt!

        


Arcady.

Hello! Nu är jag hemma från Sebastian. Igår kväll åkte vi trots allt till Linköping och såg LHC - Djurgården hehe! Det var faktiskt kul, men vi drog i halvtid till 3;e perioden, det stod 4-1 till LHC när vi gick så det var inte så spännande, och tur vad väl det att vi gick eftersom vi såg resultatet när vi kom hem vilket blev 4-1, så vi missade ju ingenting. Nu har jag precis klivit innanför dörren och ska börja göra mig iordning för att umgås några timmar med ett par gamla vänner. Lokalfest ikväll som de senare ska på, och jag är så sjukt less över att jag missar den pga att jag ska jobba tidigt imorgon. Saab ska även ha en liten lokalfest imorgon som jag också bara kan vara på några timmar innan jag måste sova eftersom jag ska jobba på söndagmorgon också. Inte alls kul att missa så mycket roliga saker som händer i helgen! Fy... Men men, nu borde jag slänga mig över sminket om jag överhuvudtaget ska hinna träffa dom något ikväll! Kramski.

PS. Har precis lyssnat på Peter Doherty's album "Grace/Wastelands" på spotify som är riktigt grymt! En sjukt grym låt är Arcady!


Morning sun.

Hello! Sitter just nu hos min bror i hans lägenhet. Åkte in till stan vid halv tio idag och tittade på en massa klänningar, skor osv. Mamma skjutsade mig sedan till brorsan och här har jag nu suttit sedan dess. Jag har varit så galet snäll idag och faktiskt städat hela hans lägenhet! Diskat, dammsugit, bäddat.. ja, allt! Så när han kom hem för någon timma sedan vart han riktigt glad tror jag, så han ska bjuda mig på mat nu som han är och hämtar. Efter maten ska jag hem till Sebastian. Fick ett sms precis om att vi ska göra någon "killgrej" vilket han tydligen bestämt. Och vi ska åka och se LHC - Djurgården i Linköping haha! Det kan ju vara kul det med, även om jag hatar att se hockey visserligen. Men men, kanske ändrar jag mig efter att se denna match! Haha! Hoppas ni alla har det bra så hörs vi imorgon! Hugs!

Ps. Nu finns Robbie Williams nya album på Spotify! Riktigt bra!

Single ladies.

Vi har haft mössprovning! Nu känns det verkligen att det är inte långt kvar!
                 

Blue suede shoes.

          
                                                    Älskade Thåström.

Happy bday hun.

Jaaa, jag vet att jag inte skrivit på länge! Men har haft fullt upp! I Måndags var jag inne i stan hela dagen för att leta efter någon present åt Sebastian eftersom han fyllde år igår. Kan säga att jag inte hittade så mycket, blev ungefär världens barnsligaste present, men men haha! Han fick även ett mega stort grattiskort som ungefär var lika stort som mig själv, helt ärligt hehe. Köpte även med en liten tårta också, jag menar.. vad är en födelsedag utan tårta!? Hoppas iallafall han blev glad för tårtan.. får köpa något bättre till jul känner jag haha. Men igår på hans födelsedag gjorde vi inte så mycket, tog det lugnt och såg på serier och filmer. Gick och la oss tidigt.. vid 0130 och sov ända till 1540 haha. Jag struntade i skolan eftersom jag ville vara hemma med honom. Imorgon ska jag in till stan igen, först ska jag in med mormor och mamma och kolla på en massa tyger elr vad det var, sedan ska jag hem till min bror och hjälpa honom med någon jacka han köpt och efter det ska jag hem till Sebastian igen. Jag ska jobba i helgen, lördag och söndag, så då hinner vi inte ses.. Är även bjuden på en lokalfest på fredagen men tror jag fan får skippa den alltså.. på lördagen har Saab en lokalfest också och den ska jag iallafall en stund på. Äta lite mat och dricka, sedan ska dom på utgång såklart.. men jag får helt enkelt ta en hemmahelg. Får väl tänka på pengarna antar jag..


       "att vara kär innebär att vara komplett galen"

Use somebody.



Don't you know.

Har aldrig varit något stort fan av Kent, men deras senaste album är faktiskt bra. Bara man ger det lite tid och lyssnar in låtarna så låter det ganska så bra! Ge det en chans vettja!


Hello, I'm Johnny Cash.

Hey! Igår blev det en heldag inne i stan då vi åkte på Johnny Cash mässan, och fy satan vad coolt det var. Han som hade hand om mässan var Johnny Cash bästa vän! Tavlor, böcker, musik, intervjuer och allt möjligt. Det var sjukt kul att se och jag ville gärna sno hem en tavla eller två.. Så sjukt snygga bilder i svartvitt. Efter mässan så blev det att fika och springa i stan efter en speciell present - men som inte fanns någonstans i hela stan. Ringde precis in till Ingelsta där dom nog hade det jag sökte, så imorgon efter skolan blir det att åka in dit.. suck. Men vad gör man inte? Hehe. Igår när vi skulle åka hem från stan också, så pajjade bilen haha! Där stod vi i över 1 timma innan vi fick hjälp. När vi kom hem gjorde jag mig iordning för att sedan dra iväg på en fest med Lisa och många andra! Det var riktigt kul faktiskt. Blev utgång också, och det var mycket folk så det var sjukt trevligt. Jag drog mig dock hem redan vid 0230 efter många velanden om jag skulle följa med på efterfest. Men jag drog mig hem istället och käkade pepparkakor, hehe! Roliga tjejen va?


Song away.

Förstår inte vad det är för fel, det går ej att ladda upp bilder och när jag väl gör det blir kvaliten så förbannat dålig? Bilderna här under är ju sämre än sämst, men man kan ju iallafall se lite av de underbara klänningarna.. som jag hoppas kan få skickas hem till mig snart!


          

Just dance.

Har inte skrivit pga att jag åkte in till Sebastian igår, där det blev en älskvärd myskväll. Idag sov vi till 15, och åkte sedan hem till mig. Och här har vi tillbringat kvällen med mat, idol, godis och ett mycket roligt mobilspel som jag dock inte kunde slita mig ifrån (yeah, jag slog rekord!) Sebastian åkte precis hem eftersom vi båda ska upp tidigt imorrn. Jag ska åka in till stan och umgås med mina två bröder. Det är tydligen någon Johnny Cash utställning som vi ska gå på! Blir ju dock att gå på stan också och försöka hitta något nytt till garderoben kanske. Fredag den 13 idag också, vilket inte förknippas med otur för mig eftersom jag aldrig varit med om någon olycka just då (vad jag vet?) Jag är ju tillräckligt klantig alla andra dagar, så fredag den 13 kanske för omväxlingsskull är den dagen då jag inte råkar illa ut? Men dagen är inte slut än.. det kan säkert hända mycket på 40 minuter..


Peace and love.

Helvete vad jag saknar 1 veckas tältande. Sju dagars supande och glädje.
1 vecka av stank och vidriga toaletter. Sju dagar av längtan efter mjölk och riktig mat. 1 vecka fylld av 40 000 fulla och glada människor. Sju dagar av bort tappad röst och hög feber. 1 vecka då man tyckte personer kunde se fräscha ut då de inte duschat på 5 dagar. Sju dagars lidande i stekhet värme. 1 veckas ljummen öl. Sju dagar med enbart 5-6 timmars sömn. 1 vecka som bjöd på inbrott i vårat tält. Sju dagar som gav allt det extra som livet har att erbjuda, samt en dag tillsammans med Thåström. Och sist men inte minst.. 7 månaders längtan tills just denna underbara vecka startar igen.


Jag och en grabb Tobbe!


Vår "hålla drickan kall" hink som jag la ner mycket tid på att pimpa!


Saab och jag


Saab och en grabb på 2.10m


Killen som stolt visade upp sina kalsonger och hela paketet


Fulla och glada människor


Grabbarna och jag sjöng allsång och lockade till oss massor av drinkar


Några fler av grabbgänget


Folk som hade förbannat kul med såpa, vatten och plast!


Vi solade kl 07 på tisdagsmorgonen och tog vår frukost, vilket blev öl


Vår älskade camping när vi lämnade den. Helt underbart vackert!






Back to black.

Har verkligen inte haft tid att skriva! Efter skolan igår gick jag hem till Sebastian och vi satte igång att laga en sockerkaka och massor av mat. Allt tog slut vill jag säga. Skulle imorse kliva upp till mobilens underbara alarm men såg lillgrisen ligga brevid mig och sova som en stock, så jag sket i skolan och gjorde honom sällis istället. Vaknade runt 15 och då for jag iväg till Enriqua där Emelie var. Vi skulle hjälpas åt att plugga till ett as stort prov vi har imorgon, och visst.. lite hjälp fick jag ju allt! Men mest av allt tror jag att jag blev tjock på mumsmums och fick öronen inflammerade av prat. Kom hem runt 20 tiden ikväll och har precis duschat.. ska väl försöka ta mig en titt på provet innan jag ska försöka att sova. Men jag är nog en aning synsk om jag säger att jag kommer få det största IG genom tiderna. Tacka fan för att det finns omprov säger jag...

Come undone.

Kom precis hem från mormor där de flesta av mina kusiner var. Det blev öl, nubbe och massor av skratt och prat. Riktigt trevligt. Lite planer inför jul också, och vi bestämde även att det snart skulle bli en bowlingturnering, vikket jag ser fram emot sjukt mycket! Just nu väntar jag på Ensam mamma söker som börjar strax, det är ju finaldax! Trodde ju att jag skulle hinna med att ta en titt på provet som jag har imorrn också, men men.. det hann jag visst inte med. Antar att jag får läsa på bussen in till skolan imorgon bitti. Förresten, fick reda på hos mormor att älgen på Norrlands guld faktiskt blir blå när den är tillräckligt kall. Jag trodde lätt att det var en "myt", deras slags symbol för ölen eller liknande. Men den blir blå! Haha, visste ni om det eller är det jag som är riktigt trög? Tyckte det iallafall var ganska så häftigt!


Heaven.

Får snart Robbie's nya album!! Känner på mig att det kommer vara klockrent. Finns det någon coolare än Williams? Fyfan vad fräscht!


Det här klippet ger mig rysningar om och om igen. Haha, så jävla sjukt coolt.
Skulle någon inte vilja vara bruden?

Sail away.

Godmorgon! Vaknade riktigt tidigt idag, säkert eftersom att jag gick och la mig tidigt inatt. Började dagen med världens godaste frukost! Filmjölk med pepparkakor i, och en fyllemacka med stekt falukorv + stekt ägg tillsammans. Så in i helvete gött! Fars dag idag oxå, jag o mina bröder ska upp till mormor och morfar med mammi och äta mat. Kom på att jag har prov imorgon också som jag inte ens tittat på, så ska väl försöka hinna det idag. Manchester United spelar ju idag också mot Chelsea, vikket är en match man måste se. Ne, nu borde jag hoppa in i duschen så att jag kan se någorlunda fräsch ut till vi ska upp till mormor.


Run to you.

Det blev ingen tråkig-hemma-sittar-kväll.. Jonas och David ringde och frågade om jag ville haka på till Olearys och ta några öl samt kolla fotboll, och givetvis hängde jag med - dock oerhört schleten. När vi kom dit blev vi förvånade av att varje tv var avstängd pga att någon Stand Up komiker skulle vara där, men vi hade kommit försent så vi missade henne. Vi träffade även Erik, Daniel, Fredda och Johnsson så vi alla beslutade att köra en omgång bowling. Efter det kom tvn igång och då blev det fotboll, öl och mycket snack! Trevlig kväll helt enkelt! Nu är jag hemma och ska försöka sova. Nattis!


The thing about love.

Hey! Kom hem från stan för någon timma sedan. Igår åkte jag ju in till stan och tog det lugnt tillsammans med Sebastian. Vi såg på massor av filmer till kl 05 då vi gick och la oss. Men pigga som vi var gick vi upp efter någon timma igen och fortsatte att se på en serie som jag dock lovat mig själv att aldrig se (nämner absolut inte seriens namn!) Ingen aning om vad klockan var när vi gick och la oss igen, men den borde väl varit något runt 07 iallafall. Imorse sov vi dock bara till kl 14! Nästan personligt rekord i att gå upp tidigt! Men nu är jag hemma och har ingen aning om vad som ska ske ikväll. Är bjuden på en fest men jag orkar helt enkelt inte att gå - ännu ett personligt rekord att skippa en fest! Så ikväll blir det väl att dejta soffan ser det ut som.. tråkigt nog finns det ingenting att se på tv! Inte ett jävla skit! Så.. egentligen borde jag ju gå på den där förbannade festen för att inte ruttna upp i tråkigheternas värld.. suck.


Sweet love.

Mina älsklingar som förhoppningsvis ska bli mina inom kort!



Enbart 399:-


 Endast 199:- för dessa!

Fuck that.

Det går ej att ladda upp bilder, fattar inte vad det är för fel.. men men! Får prova om det går imorrn! Ciao!

Silly boy.

Morning! Nu har jag precis duschat och ska snart göra mig iordning! Blir att åka in till stan ikväll och kommer väl hem imorgon skulle jag tro.. Hoppas ni får en bra fredagskväll!

Into the night.

Morning! Vaknade för inte så länge sedan och när jag tittade ut så var det som att jag klivit upp mitt i natten. Helt kol svart. Idag hade jag tänkt att ta tag i allt vin som står uppe på mitt rum, men nu känns det som att det kvittar, hehe. Ikväll är det Mammas pojkar men fram tills dess har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. finns ju faktiskt ingenting att göra när man vaknar såhär sent. Mammas pojkar är väl antagligen dagens höjdpunkt. Helt sjukt det där programmet är.. elr helt sjuka föräldrar kanske man ska säga. Morsorna är ju hel tända på sina egna ungar. 2 av mammorna går ju tillochmed och kysser på foton av sina söner. Normalt? Den enda morsan och sonen som verkar ha en hjärna i huvudet är ju de som är från Linköping (vänster), vilket faktiskt inte förvånar mig att just dom är normala! Fast jag måste ju säga att den man garvar mest åt är ju Bobby och hans morsa (höger), hahaha.. så jävla sköna. Jag kan bara säga; lycka till att hitta en oskuld bland alla dom där tjejerna haha!


Otherside.

Hello! Är precis hemkommen från en liten lugn lill lördag då det blev champange hos Saab och Patrik. Lyssnade igenom galet gamla låtar som väckte en massa härliga minnen! Vi satt och sjöng med till texterna men det blev även snack om lovet eftersom Saab varit bortrest till Stocket och Götet. Nu ligger jag i sängen och är faktiskt inte ett dugg trött.. ska vara vaken en stund till innan jag gör ett försök med att sova iallafall. Nattis!


True blood.

Jaha, då var 2;a säsongen överstökad av True Blood, haha. Vad fan ska förgylla mina dagar nu? Så jävla störd serie, åååååh! Hatar vampyrer, men allt som är stört gillar jag ju dock. Känns som att det inte är långt kvar innan jag tror på att vampyrer finns. Känns även som att det blivit lite föör mycket True Blood då man drömmer mardrömmar om Maryann. Och inte nog med det.. på aftonbladet stod det även "Fick örat avbitet av vampyr" då det var en grabb vid halloween som blev attackerad av någon i vampyrdräkt. Jisses, inte är då jag säker på om det verkligen var en dräkt.. Men trots allt detta; Ge mig Bill och Sookie. Mer True Blood åt folket! Fast mest av allt.. ge mig Michael, Lincoln och Sara.


Release me.


No time for us.



Idag föll första snön och jag blir både förbannad och glad på samma gång. Vinter är ju såklart den mysigaste månad, men satan så hatad den är av mig just nu.. vill bara ha sommar, sol och värme! Slut tjatat om vädret nu dock. Kämpade mig igenom hela skoldagen och är nu hemma hos papi. Väntar på mat eftersom jag snart svälter ihjäl och sen ska jag och min stora stickade tröja lägga oss i soffan och där ska vi ligga ända till måndag då jag börjar skolan igen. Har även fått klart i mitt huvud att träningen måste börja sättas på allvar, har aldrig varit så otränad i hela mitt liv tror jag. Ta dock inte det här "träningsallvaret" så seriöst.. jag har ju faktiskt sagt ända sedan sommarlovet gång på gång att jag måste börja träna.. och titt, inte har jag kommit nånstans än. Fast egentligen har jag ju hela livet på mig, så varför stressa? Men big no no, nu är det allvar! Frågan är ju bara.. vad fan ska jag börja träna?

My new darling.

Har hittat min vackra klänning! Ååh.. är den inte vacker så säg!? Fast 3000:- är väldigt mycket, men kanske lätt värt det! Skulle vara så sjukt snyggt på tex. nyår att ha en långklänning för en gångs skull.. med ett par röda läppar så är ju hela outfiten galet snygg. Oh mama.. ge mig, ge mig!!



I know you want me, you know I want cha!


Back to hell.

Yeah, tillbaka till skolan så att säga! Satan så trött jag är.. och ändå gick vi bara från kl 08 till 12. Och för att få en liten mjukstart så är vi lediga imorrn! Sedan går jag ju endast bara på onsdag, eftersom jag är ledig varje torsdag och fredag, helvete så skönt. Dessutom fick jag mitt efterlängtade nezeril idag, så undra om någon kommer sova skönt inatt då! Tog en sväng på stan men hittar ingenting, är ute efter en vinterjacka men finns aldrig någon.. så om ni har något förslag så säg för all del till. Nu återstår bara att äta, sedan ska jag göra som världens vigaste man som kröp in i sitt eget arsle och försvann!


Need some help.

Nu ber jag er om hjälp! Det är nämligen så att Sebastian fyller 24 år denna månad och jag har verkligen ingen aning om vad jag kan ge i present. Snälla, ge mig några förslag! Vad skulle du ge till din pojkvän? Snälla snälla snälla hjälp mig!

Carry you home.

Godmorgon! Igår var det ju halloween, och jag skrev ju i förra inlägget vad jag hade för planer. Gjorde ni något kul? Min bror klädde tydligen ut sig till en spermie, hur nu det går till.. haha! Det verkade vara många som klätt ut sig och det verkade även vara många som var ute och festade. Men som sagt, vi satt hemma och myste istället till massor av skräckfilmer som gick på tvn. Sebastian somnade runt 05 någongång men jag låg vaken ända tills klockan var 0630. Som några vet är jag ju beroende av nezeril (nässpray) och olyckligt hade mitt tagit slut.. därför kunde jag inte somna. Och eftersom det var röd dag igår kunde jag heller inte åka och köpa och idag är ju apoteket också stängt.. jag har ingen aning om hur jag ska kunna somna inatt, och med tanke på att skolan börjar imorgon också.. helvete! Men men, imorgon får jag iallafall mitt efterlängtade nezeril! Just nu kör jag på nasacort som är en allergimedicin, absolut inte samma effekt men antar att det får funka tills imorgon! Lovet har dessutom gått för fort och jag har faktiskt inte gjort något vettigt alls! Tagit några öl med några vänner bara, sedan är det faktiskt inte så mycket mer som jag hunnit med! Hemskt. Är det ens någon som gjort något vettigt? Jag menar.. det är höst, kallt och mörkt.. man kan inte göra så mycket mer än att sova! Eller?

RSS 2.0